Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálam majdnem 2 évvel fiatalabb barátommal elveszíteni a szüzességem?
Furának érzem, hogy míg én 18 éves vagyok, ô éppencsak pár héttel elôtte töltötte be a 17-et és ô vegye el a szüzességem. Nem cink?
(Ô már nem szûz)
Mért lenne "cink"?
Ha a barátod és akarod te is meg ő is akkor mért ne
Szerintem borzasztó ciki egy ilyennel elveszteni a szüzességedet. Ennél csak az cikibb, hogy a gyk-n valaki azt mondja, hogy veszítsd el, és te elveszíted.
Vajon tisztel ő téged, ha előtted lefeküdt másvalakivel, tőled meg elvárja, hogy ő legyen neked az első. Hogy a szüzességedet megőrizhetnéd annak, akit a legjobban szeretsz, a férjednek; ezzel szemben ő magának akarja ezt. Gondolom az előző barátnőjének (vagy barátnőinek?) is azt mondta, hogy őt szereti a legjobban. Akkor talán úgy volt, de azóta változott a világ? A szüzességedet nem adja vissza senki.
Gondolj bele abba a helyzetbe, hogy neki adtad a szüzességedet. Belső béke, vagy inkább nyugtalanság tölt el?
Előző vagyok.
Szabad akaratod van, amit nemcsak használhatsz, de köteles vagy használni. Ha nem szeretnél vele lefeküdni, neki kutya kötelessége a te döntésedet tiszteletben tartani.
Kérsz teát? https://www.youtube.com/watch?v=DbmFBF9J6T8
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!