Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha 13 éves vagyok körülöttem már majdnem mindenki csókolózott de én még nem?
Nem gáz, sőt! Tiszteletreméltó. Igaz, nem olyan mint a szex, de a csóknál az első ugyanúgy egy megalapozó tényező. Nem kell elhamarkodni. Viszont árt a szépségednek, ha ilyen sokáig fent vagy :D :P
15F
Nyugi, én sem. 😃 Pedig nekem lett volna rá lehetőségem, csak megmondtam a srácnak, hogy én nem akarom elhamarkodni. 😅 (naaagyon meglepő módon ezután többé nem akart velem beszélgetni...😂)
Szóval nem kell sietni:D
Mondjuk az már a dolog "másik oldala, hogy néha jól esne, ha valakit megcsókolhatnék, de valószínűleg ez csak szeretethiány miatt van.😌😄
13L
Szia. Én sem csókolóztam még, nem is volt barátom, és ezért piszkálnak... Ehh :l >< a fiúk se közelednek felém, nem rég volt egy fiú aki a húgomhoz lejött Pestről, és a húgom meg mondta neki h fogja meg a kezem stb stb... De akk se a fiú lépett, csak a húgom kedvéért fogta meg a kezem.... Ez előtt sose volt ilyen. Bár igaz h vágyom már h valaki szeressen, de hát ez van... Neked meg fel a fejjel, majd biztos h eljön a Te időd :D
14/L
Nem gáz. Nálunk is az osztály fele már rég túl van rajta, de én személy szerint olyannal szeretnék csókolózni, akit szeretek és aki viszonozza ezt.
Mindenkinek eljön az akivel szeretne csókolózni, várd ki.
Sok sikert mindenhez! :)
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!