Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jaj, mit csináljak? 😧😍
Figyelt kérdés
Új fiú jött edzésre. Felém jó benyomást keltett (enyhén szólva😗) tetszik a lazasága, a gondolkodása, ahogy beszél, becsületes, és hát izé...helyes is.😅 hogyan közeledjek felé, először csak barátként? Nem szeretnék nyomulni, vagy csak úgy odamenni hozzá, mivel én vagyok az egyetlen lány edzésen, de (nem önteltségből) en vagyok az egyik legerősebb, tapasztaltabb is. Egyszóval régóta járok stb. És pont emiatt van egyfajta "tekintélyem", amit nem szeretnék elszúrni. Szóval (SZERINTEM) Elég furi lenne ennek elleneben csak úgy rányomulni😕2016. okt. 18. 20:52
11/16 anonim 

válasza:

Azt ugye vágod, hogy név nélkül is lehet válaszolni lol? :DDDD
12/16 anonim 

válasza:

De akkor is új vagy itt és kész -.- :DD
13/16 A kérdező kommentje:
Ezek az értelmes válaszok😂😃👌
2016. okt. 20. 18:57
14/16 anonim 

válasza:

#13 aha, én vagyok a legértelmesebb, írj -.- :DD
15/16 A kérdező kommentje:
:D
2016. okt. 20. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!