Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megdícsért egy buszsofőr! 😍 Mit akarhat? Állandó utasa vagyok, többször észrevettem hogy figyel. Többi lent. :$
Nemrégiben azt mondta kacsintva, hogy különösen csinos vagyok ma. Rendesen elpirultam.
Kezdemenyezzek ezek után? Kacérkodjak vele? :$
am kb azóta nézeget, mosolyog rám amióta egyszer a belső tükörbe néztem és pont úgy volt beállítva, hogy a nemesebbik testrésze látszott, tükröződött vissza. Olyan vicces volt elkezdtem magamban kuncogni a domborzati viszonyokon ( nem a tájon :P ) Lehet észrevett egy masik tükörből hogy sasolom a szerszámát? Mind1 kivancsi vagyok a ti véleményeitekre, tapasztalataitokra buszsofőrökkel, témával kapcsolatban!:)
21 L
Lehet felesége van, meg 3 gyereke.. + ki tudja hány lánynak mondott még ilyeneket egy nap folyamán, Nemhogy a karrierje során... :D
Semmi sincs kizárva. De mint Nő, a Nőnek! Szerintem sok reményt ne fűzz hozzá.
Általában csak ' szórakoztatják magukat ' , mint a futárok, biztonsági őrök, taxisok.. Stb..
Tisztelet a kivételnek. ! :D
Ha nincs pasid attól még szórakozásnak jó lehet! Vagy tapasztalat szerzésnek.
Egy gkv.
"szeretnék inkabb az eszemre hagyatkozni."
Ahhoz ész is kéne.
Nem tudhatod, hogy van-e barátnője, felesége, gyereke. :D Lehet, hogy csinos vagy és 1-2 kalandot akarna veled vagy többet.
Nekem amúgy van egy nagyon kedves, helyes buszsofőr barátom. Szimpatikus voltam neki, mert én köszöntem amikor megláttam, mondtam, hogy "kérek szépen", megköszöntem a jegyet és a végén a fuvart és el is köszöntem, amikor szálltam le - nem úgy mint a sok városi tirpák, akik csak annyit mondtak bunkón, hogy "Egy egészet végig"
Az elején néha hozzám szólt, hogy mizu, hogy vagyok, aztán megtudtuk egymás keresztnevét. Hónapokig beszéltünk, amikor ő vezetett. Egyszer volt pár percig a tv-ben, nyilatkozott egy interjúban, ahol a viszonylatról kérdezték, onnan tudtam meg a teljes nevét és bejelöltem fb-n. Mindig csak haverok voltunk és nagyon kedves, jószívű pasi. Soha az életben nem akartam tőle többet barátságnál és szoktunk találkozgatni 1-2 hetente. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!