Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves vagyok. Szerintetek anyummal meg kell, beszelnem h legyen barátom?
Figyelt kérdés
mert mar nagyon régóta tetszik egy fiú az osztályból,de ha,nem,mondom el anyumnak h van baratom lelkiismeret furdalasom van.mit tegyek? csak attól félek h ha beszelek vele azt mondja h nem lehet baratom:(:( de,nagyon szeretem!!#fiú #szerelem 😍
2015. jún. 1. 20:06
1/6 anonim válasza:
Nyugodtan mondd el neki ha összejöttök, de nem kell az engedélyét kérned. Te életed, ez a te döntésed, hogy kivel szeretnél együtt lenni, nem kell, hogy más szabja meg.
3/6 anonim válasza:
Elsonek igaza van viszont azert ennyi idosen anyudnak is van beleszolasa ebbe az egeszbe:)
4/6 anonim válasza:
Hát én is ennyi idős vagyok de engedélyt nem kérnek csak megmondanám hogy ez van van barátom ha nem engedné akkor is lenne (mondjuk nem egyszerre mondanám hanem ha biztos lenne nem fellángolás )
5/6 anonim válasza:
jobb ha megbeszélitek. Hé, végülis benned is felmerült hogy meg kéne!
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat!!:):)
2015. jún. 2. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!