Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a tanáromba, mit tegyek?
20 év korkülönbség van köztünk, én 14 éves vagyok, és teljesen beleszerettem. Tudom, hogy most mindenki támadni fog, hogy mit akarok ennyi idősen egy meglett felnőtt férfival, meg, hogy ő csak biztosan gyereknek lát, stb.
Ami nem teljesen igaz, mivel már voltak kapcsolatai diáklanyokkal, és én érettebb is vagyok a koromnál, szóval nem veszett az ügy.
Vajon, hogy adjam a tudtára, hogy érdeklődöm iránta?
Könyörgöm normális válaszokat várok, köszönöm!:)
14/L
12:58
Igen, akkor amikor oda jártak a suliba.
07:00
Igen, valahog úgy. Amúgy azért nem keresek mást, mert annyira szeretem. Csak rá tudok gondolni, másra rá sem tudok nézni.
21:06
Ez azért így durva, sajnálom a barátnődet. Egyébként én nyiltan nem akarom a szémbe mondani, bár szerintem a tanáromat ismerve nem lenne ebből így semmi gond,még lehet inkább örülne neki, és több esélyem lenne.
13:11
Nem mondanám, hogy 20 kg vagyok vaságyastól, de nem is vagyok kövér. Olyan átlagos a testalkatom. Se nem kövér, se nem sovány. Amúgy meg nem akarok beképzeltnek látszani, de eddig mindenki azt mondta rám, hogy egy csinos, széparcú lány vagyok.
Akkor szerinted lenne esélyem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!