Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy lány azt mondja hogy?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány azt mondja hogy?

Figyelt kérdés
Rákérdeztem arra egy lány barátomtól hogy lehetne e köztünk több mint barátság, amire azt felelte hogy "hát ő most nem érzi úgy" lányok válaszát várnám elsősorban, vagyis a szövegértés alapján most ugyan nem érzi ugy, de később akár érezheti ugy, vagy ez a biztos hogy nem. (Talán meg annyit tudni illik, hogy tudok arról hogy be jövök neki és o is nekem..)

2016. okt. 17. 19:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Magyarul: NEM
2016. okt. 17. 20:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer en is szerelmes voltam egy fiuba.. Aztan megkerdezte hogy akarok-e vele jarni, es akkor hirtelen beparaztam es nemet mondtam, nagyon sokaig zaklatott ezzel hogy egyszer ugyis megszerez, ezt igy konkretan le is irta, elundorodtam tole.. mostmar valamennyire kibekultunk es neha egymashoz szolunk, mivel a legjobb baratjaval joban vagyunk.

Szoval en azt mondom hogy hagyd,ha nem erzi ugy hogy felvan keszulve egy kapcsolatra akkor ne eroltesd,majd lep o ha mar ugy erzi. :)

2016. okt. 17. 20:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tetszel neki, csak próbált finoman fogalmazni , hogy ne bántson meg. Vagy esetleg még nincs igénye párkapcsolatra, mert túl gyereknek érzi hozzá magát, és később akár akármi is lehet. De most úgy van vele , hogy tutkóra nem. De mondjuk így akkor viszont még tarthat helyesnek. Szóval ez nem feltétlenül esélytelen, de szerintem egy időre mindenképpen hagyj fel a próbálkozással.
2016. okt. 17. 20:10
 4/9 A kérdező kommentje:
eloszor benne alakult ki hogy többet szeretne mint barátság kettőnk közt, aztán amire bennem is ki alakult ez az érzés, és tudatara adtam aztmondta most nem érzi ugy hogy lehetne köztünk több, Igy magamtól is pihentetni akartam a témát kicsit, de konkrétan ugy beszélgetünk mint akik járnak, megjegyezte hogy neki rosszul esik ha nem keresem, olyankor ugyerzi ra se gondolok, zavarja ha mas lányt említek előtte... Nem értem egyáltalán..
2016. okt. 17. 21:24
 5/9 A kérdező kommentje:
Hozza tennék annyit hogy azt hogy szerinte "nem keresem és ra se gondolok" ugy kell érteni hogy nem én írok ra először hanem (sokkal többet kell tanulnom mint neki valamint a nyáron is dolgoztam) mindig o ír először.. És ezt o ugy veszi hogy nem is gondolok ra.. Valamint azt hogy mas lányt említek neki, az annyit takar hogy véletlenül összefutottam az osztálytársával és beszéltünk pár szót.. Ezen le döbbent és hirtelen az az osztálytársa aki állítólag eleg jo barátnője is, "egy ribi lett" ... Ez a két eset azután volt hogy azt mondta most nem érzi ugy hogy lehetne több...
2016. okt. 17. 21:42
 6/9 A kérdező kommentje:
És lehet én vagyok a hülye, de a csak barátot nem zavarja mikor írsz ra, vagy az hogy kivel találkozol/beszélgetsz..
2016. okt. 17. 21:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Najo, szerintem lepj tul a lanyon, ha csak kiakar sajatitani,de nem jartok az nem normalis.:/ add a tudtara hogy bocs de nem vagy a baratnom ne szolj bele a maganeletembe.. amugy 2.voltam :/
2016. okt. 17. 21:54
 8/9 anonim ***** válasza:
ez egy tipikus: " nem akarlak megbántani de nem volt" bocsi :D
2016. okt. 18. 16:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem össze van zavarodva, nem tudja eldönteni, mi lenne a helyes számára. Adj neki egy kis időt, ha később sem változik, lépj túl rajta
2016. okt. 22. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!