Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom hogy tetszek egy fiúnak? Látom rajta vagy mondja, vagy valamit csinál?
Figyelt kérdés
2016. szept. 9. 15:12
1/6 anonim válasza:
ötszàzmilliomodik ilyen kérdés ;)
2/6 anonim válasza:
Összedörzsöli a lábait, úgy ciripel.
3/6 anonim válasza:
Ja, nem, bocsi, az a tücsök.
Eltévesztettem.
Akkor lehet nem fogod megtudni soha az életben, ha nem vagy tücsök!
#2 voltam.
4/6 anonim válasza:
Most mért vagytok ilyenek kommentelők? De amugy jó volt xDDDD
Honnan tudod? Onnan hogy sokat foglalkozik veled keresi a társaságod, akkor lehetséges hogy tetszel neki de amugy meg nem tökmindegy ha neked tetszik akkor küldj neki jeleket hogy észre vegyen és ha nem hülye rájön hogy te mit akarsz utána meg már ő el tudja dönteni hogy te kellesz e, tetszel e neki. Ha igen akkor igen ha nem akkor nem. A többi jön magától ha a Fiú nem suta.:D
20/F
5/6 A kérdező kommentje:
4-es, köszönöm! :D
2016. szept. 12. 14:31
6/6 B Béla válasza:
Kiveszi a farkát és kezedbe teszi, biztos tetszik neki. De az még jobban tetszik neki a bő nyállal leszopod.Garantálom hogy nem tudod elzavarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!