Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiúnak nagyon tetszek, és meg akar csókolni, attól neki jobb lesz? Többi lent
Szoval, van egy srác akivel 2x talizunk, de ő már meg akart csókolni , de én azert még nem akartam ebbe belemenni... Aztán ő adott nekem az arcomra puszikat (többször). Ezt azert akarja annyira , mert jó neki?
Ő komolyan gondolná velem... Nekem is tetszik , meg nagyon helyes, rendes, jól néz ki, de valahogy még nem igazán érzek iránta nagy fellángolást.... Szerintetek kialakul ?
Jah és a fiúk miert akarják annyira azt a csókot? Ettől többek?
Köszönöm a válaszokat!
hát a biológiai oldalát nem mondom el a csóknak
amúgy alap dolog mert mind a két fél élvezi, megteremti azt a hangulatot és kapcsolatot a két fél között ami később összetartja őket, elengedhetetlen
Hány éves vagy ???
Persze, hogy azért akarják, mert csókolózni jó... Mi másért ? :D nem értem a logikádat...
17 :D
De az gáz h ő tobbet érez mint én? Kesobb kialakulhat?
Mert van egy 18 éves fiú, akibe tenyleg szerelmes vagyok. Ha meglátom az utcán vagy a képét szinte megdermed bennem a vér. :)
De ennél a fiunál akinek viszont én tetszek, nála nem nagyon érzek ilyet... De viszont egesz nap rajta jár az eszem :D
nagyon jó érzés.
és növeli a szeretet, az összetartozás és a szexualitás szükségletének kielégítését
ezek alap vágyak kb, a családdal és a barátsággal egyenértékű szükségletek lesznek az idővel :) tehát mindenkinek szüksége lesz rá valamennyire. Neked ezek szeriont akkor lehet még nem alakult ki. nem baj :)
Nem az a helyzet, hogy túl hamar mentetek el igazi randira? Nem kellett volna még ismerkedni, barátkozni kicsit, hogy neked is megmozgassa a képzeletedet a fiú?
A csókot nem hiszem, hogy azért akarja, mert ő ettől "több" lesz, hanem egyszerűen észvesztően jó csókolózni olyasvalakivel, akit az ember szeret, de legalábbis nagyon kedvel.
Nem hiszem, hogy ő most a trófeagyűjtésre hajtana, hiszen, mint azt írtad, elvileg komolyan gondolja veled.
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!