Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy fiú aki tetszik de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú aki tetszik de nem tudom, hogy mondjam meg neki?

Figyelt kérdés
Már 3 éve barátok vagyunk .Nemrég kezdett el haza kísérgetni és nagyon örültem neki .Tetszik de attól félek ha ezt kerek perec megmondom akkor elrontok egy 3 éves barátságot! Segítség ! Előre is köszi a válaszokat !

2016. okt. 17. 19:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha téged lányként "elkezdett hazakísérgetni", akkor semmit nem rontasz el ha közeledsz felé. Sőt, azért kísér haza mert ő is többet szeretne.

19/F

2016. okt. 17. 19:15
 2/11 A kérdező kommentje:
Bocsi de lány vagyok ( Igazad van mert nem írtam ki ) .
2016. okt. 17. 19:23
 3/11 anonim ***** válasza:
Hogy hazakísérget téged, ez is egy szép jel, hogy vonzódik irántad, és szeret téged :) Neki is küldj jeleket, aztán majd megtörténik aminek eljön mindig az ideje a szerelemben :D
2016. okt. 19. 22:19
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat .Tudnátok nekem írni olyan jeleket amivel tudatára adhatnám ????
2016. okt. 22. 18:39
 5/11 anonim ***** válasza:
Simogasd a frizurád, mosolyogjál előtte néha. Ha ezeket nem venné észre, kérdezd meg, hogy van-e kedve egy komolyabb kapcsolatot kialakítani. Sok sikert! :-)
2016. okt. 29. 10:13
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az összes választ !
2016. okt. 29. 16:59
 7/11 A kérdező kommentje:
Tudnátok még nekem ilyen apróbb jeleket írni ?
2016. okt. 30. 18:25
 8/11 anonim válasza:
27%

Fogd meg a farkát gatyán keresztül (jól markolj rá) És mondd: Feldugnám magamnak.

Sok sikert, bízok benned :-)!

8==D

2016. okt. 30. 20:23
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha tényleg szeret téged minimum barátként, akkor nem fog elfordulni tőled, max azt mondja, hogy nem szeretne tőled többet, és maradtok ugyanúgy. Szerintem nem kell gyötrődni azon, hogy ő esetleg más lánnyal akar majd valamikor összejönni, hanem amikor vele vagy, örülj neki , hogy vele vagy, örüljél a vele töltött időnek, és közben meg ne rugózz ezen, hogy jaj, de rossz, hogy ő nem akar veled járni te meg igen vele. Ha tényleg barátok vagytok minimum, akkor így is simán megölelheted, csak fogd fel és közöld is vele szerintem, hogy okés, értettem, te nem akarsz tőlem többet. Szóval ezt így elmondhatod neki, és akkor nem kell elszakadnotok egymástól semmilyen szín alatt, semmilyen szinten, mert megbeszélitek, hogy okés, ebből nem lesz több, és megértőek lesztek a másikkal, és butaság lenne, ha emilyatt, hogy te beleszerettél, valamelyik lemondana a másikotokról, mert ha szeretitek egymást minimum barátként, és fontosak vagytok egymásnak, akkor hát most az jó lenne, ha azon őrlődnétek, hogy "jaj, vajon mi van a másikkal"? És inkább megtagadnátok az egymással találkozást? Ha fontos vagy neki, nem mond le rólad azért, mert beleszerettél, ha meg nem vagy neki az, akkor miért akarnál tőle bármit? Ahol nincs szeretet, tisztelet, megbecsülés, azokra a kapcsolatokra semmi szükség. De ha meg tényleg szeretitek egymást valamilyen szinten, akkor hiányozna a másik, ha egyszercsak nem beszélnétek egymással, és ki az , aki maga ellen akarna tenni, és megtagadna magától egy ilyen csodálatos találkozást, és inkább kínozná magát, hogy nem is találkozna vele? Hát szerintem az elég szomorú lenne. Szóval, hogyha teljesen tiszta a kapcsolatotok, bármit elmondhattok egymásnak, akkor ő ezt a dolgot meg fogja érteni, ha meg nem , és nem akar veled már találkozni ezután, akkor nincs is szükségetek egymásra, és legalább kiderül, hogy tényleg igazi barát volt-e. Szóval ha ő is szeret minimum baráti szinten, és téged meg nyomaszt belülről, hogy te el akarod mondani, akkor mondjad el neki nyugodtan, max azt mondja, hogy nem lehet közöttetek semmi szerelmi-téren.
2016. okt. 30. 20:36
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat .Ha írtok privátba akkor elmondom ,hogyan hogyan viselte.
2016. okt. 31. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!