Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szandra2000 kérdése:
Hogyan mondjam el neki hogy még mindig tetszik?
Figyelt kérdés
Van egy fiú 3 éve tetszik.Azt tudja hogy régebben tetszet de most azthiszi hogy már csak barátilag érzek iránta.Ez a 3 év alatt volt egy kapcsolatom de igyis mindig csak rá tudtam gondolni most ért véget ez a kapcsolat újból felkerestem őt neten mert messze lakik tőlem.Régebben neki is tetszettem ezt egy közös barátunktol tudom.De lehet hogy még most is mivel mindig azt mondja hogy szép vagy szebb lettem meg szerelmes számoknak kéri hogy küldjem el a linkjét.Kérlek segitsetek.2016. aug. 13. 15:20
1/4 anonim válasza:
Hívd fel és mond el neki. Ha három éve szereted akkor biztos erősek az érzelmeid iránta...
2/4 A kérdező kommentje:
Jelenleg nincs telefonja elromlott irni tudok csak neki de nem tudom hogy mondjam el
2016. aug. 13. 15:57
3/4 anonim válasza:
Szerintem finoman vezesd fel, hogy mi volt 3 èvvel ezelőtt majd öntsd ki azt h mit èrzek ès mond meg neki. Mèg azt szeretném mondani, hogy a siker nem garantált. Èn is 4 èvig voltam oda egy srácèrt de sajnos a dolgok nem úgy alakultak ahogy számìtottam rá. De ettől nem kell megijedni ha nem-et mond rá attól mèg barátok lesztek ès ha nem-et mond az csak azt támasztja alá, hogy nem ő a hozzád való.:)
4/4 anonim válasza:
Na azóta eltelt egy hét. Ráírtál? Mit szólt hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!