Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan akadályozzam meg, hogy beleszeressek valakibe?
Figyelt kérdés
Egyszer már voltam szerelmes, és mint minden kapcsolat, szakítással végződött a dolog. Most kezdek beleszeretni valaki másba, és olyan pánikrohamot kaptam... nem akarom, nem akarok megint kifordulni önmagamból, olyan rossz, ha az ember általános hangulatát egy srác viselkedése határozza meg. Az illető ráadásul nem is megbízható, mindig ezer lányt hülyít egyszerre. Mit tegyek? 16/l2016. okt. 16. 22:48
1/9 anonim válasza:
Ne beszélj vele, ne nézz rá, ne gondolj rá.
Hülye válasz tudom. De ezt nem tudod irányítani. Nekem is volt már ilyen, hidd el, szerintem mindenkinek. De ha tényleg ennyire nem akarnád eleve nem kezdtél volna el beleszeretni.
2/9 anonim válasza:
Tudom milyen helyzet ez....
Én is olyan srácba vagyok szerelmes aki folyton hazudik és minden csajt hülyít...
Lassan egy éve tart.
3/9 anonim válasza:
Lányok szakadjatok le az ilyen fiúkról, elég sok barátom van most is aki ilyen, és erre megy ki hogy minden lányt hülyítsen aztán jól szét ... őket
Azt tanácsolom nektek hogy ne álljatok le beszélni az ilyen emberekkel, nem éri meg, csak csalódni fogtok és csalódni. Sok normális fiú van, ne pont ilyenbe legyetek szerelmesek.................................
16/F
4/9 anonim válasza:
A harmadik válaszolónál jobban én se mondhattam volna jobban.
5/9 anonim válasza:
*bocs, szóismétlés, figyelmetlen vagyok
6/9 anonim válasza:
Én vagyok a 3. válaszoló. Ha szeretnétek normális fiúkkal barátkozni, és B.A.Z megye közelében laktok, akkor írjatok rám. Szívesen találkoznák normális lányokkal :)
8/9 anonim válasza:
ugorj ki a 10. röl, többet tuti nem leszel szerelmes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!