Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek tényleg mi lehet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Domaházy Ákos kérdése:

Szerintetek tényleg mi lehet ez nálam?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy csajszival és igazi szerelem ez és nagyon szeretjük egymást és szikra is van de csók később lesz ugz tervezzük de szexxx nem lesz mindegy de a lényeg szeretjük egymást és az lenne a lényege a kérdésnek.hogy kitölteni.kaptam ezt a remek szerelmet istentôl? Egyidősek vagyunk szinte egyformán gondolkodunk ikerlángok vagyunk és minden jó meg suliban is együtt vagyunk.szóval ez most isten mûve van emögött? De én nem utasítom el mert ez jó bizony. mondjuk 3 even nehéz volt az életem egészen év elejéig kuzdöttem a gondjaimmal és legyöztem és lehet hogy ezt jutalomnak kaptam?
2016. okt. 12. 21:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Ugyanezt gondoltam egy évig, kezdetben mindenki ezt érzi.

Aztán egyszercsak vége, hiába hittétek hogy örökké fog tartani.

2016. okt. 12. 21:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Az élet már maga egy ajándék. Az, hogy te mit csinálsz az már rajtad múlik, szabad akaratunk van. De elvileg soha nincs véletlen.
2016. okt. 13. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!