Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehetséges, hogy részegen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy részegen bekattant nálam valami?

Figyelt kérdés
Részegen belenéztem egy osztálytársam szemébe, és azóta napok óta csak rá tudok gondolni. Nem is beszéltem vele akkor sem és előtte sem, tehát érthetetlen. Még álmodtam is vele.
2016. okt. 12. 16:09
 1/3 Domaházy Ákos ***** válasza:
Ezt most pontosan nem értjük. Szerintem csak olyan részeg lehettél hogy magadra sem ismersz. Ez nem szerelem ez még semmi.
2016. okt. 12. 20:50
 2/3 A kérdező kommentje:

Arról van szó, hogy részegen körülbelül szinte csak belenéztem a szemébe (1-2 jelentéktelen szót beszéltem vele), akkor ennek nem is tulajdonítottam jelentőséget, nem is éreztem semmit.

A jelenség hétfőn kezdődött (kb. egy nappal utána), mikor először láttam. Azóta folyamatosan őt figyelem, mikor ott van, ha pedig hazamegyek, csak rá gondolok. Hétfőn éjszaka is vele álmodtam.

Tudom, hogy ez nem szerelem, de érdekel, hogy van-e ennek valami magyarázata.

2016. okt. 12. 21:06
 3/3 Domaházy Ákos ***** válasza:
Hát szerintem egymás lelketek egymásra hangolodtak ennyit tudok.
2016. okt. 14. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!