Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki bekuljek vele?
Figyelt kérdés
sziasztok na szal arol lenne szo hogy a volt baratom itt volt ahol lakom.. es nem jottel hozzam es masok azt mondtak osztaly tarsaim hogy 1 masik lanynyhz jar es szerintem igaz mit tegyek? a masik meg az h en ossze vesztem 1 lannyal feszen mikor ra irt a a baratomra es o tole bocsanatot kert ami roppant ki akasztot annyira nagy fajdalmat okozot el szomorodtam mit tegyek szerintetek hagyam a francba ne keresem tobbet vagy bizonyodjak mert rola es bekuljek ki vele ? segitsetek udv Marianna2016. okt. 12. 19:16
1/6 anonim válasza:
1. sor után abbahagytam.
Nem lehetne normálisan írni???
2/6 Józsa Zsófia válasza:
Szerintem előbb tanulj meg írni.
3/6 anonim 

válasza:

Szia gondolom még fiatal vagy,most a baratod,vagy a volt baratod? De ha a volt baratod akkor mit foglalozol vele,hogy kinél ,vagy merre volt?szerintem hagyd,de ha.már egyszer szakitotattok joga van neki is továblépni , vagy más barátnoje legyen,te is tedd ezt,keress valakit,vagy idovel megjon
4/6 A kérdező kommentje:
nem értitek amikor egyutt voltunk akor talizot massal ertitek mostmar? ja es telon vok tudok irni -.-
2016. okt. 12. 19:28
5/6 anonim 

válasza:

3 dik vagyok,hat akkor nincs amit beszelj vele,massal volt mikozben veled jart es meg te bekulnel na ne legy buta hagyd a francba
6/6 A kérdező kommentje:
okes xd
2016. okt. 13. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!