Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Adnátok tanacsokat? 17F (*Egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok tanacsokat? 17F (*Egy osztalyba jarunk)

Figyelt kérdés

Na most vagyok gimnaziumban tizedikes. Az egyik lany osztalytarsam tavaly ota szoszerint megvolt orulve ertem.A taborban is probalkozott olelgetett es puszilgatott sot egy csokig is eljutottunk amit megszakitottam. Az egyik nap 4 szem kozt beszeltem vele es elmondtam neki h nem erzek iranta semmit.Utana meg mindig probalkozott es elkezdtem enis erezni iranta dolgokat.kozben lett egy palija (mar vagy a 8. Akivel szakitott))Es most ott tartunk h ellenem forditotta a legjobb baratomat akivel engem kibeszelnek es most ot olelgeti meg csinalja vele azokat a dolgokat amiket eddig velem.Ugyerzem h a legjobb baratom elarult a lany pedig csak szimplan k....

Szerintetek igaza van a haveromnak meg a csajnak vagy nekem kene valtoztatni a gondolkodasomon.

2016. okt. 12. 14:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Egy dolgot jegyezz meg, nyilván nem ejtette túszul a haverod családját, így önszántából döntött úgy hogy ellened fordul..
2016. okt. 12. 14:35
 2/5 A kérdező kommentje:
De miert tenne ilyet, amikor a legynek sem artottam
2016. okt. 12. 14:39
 3/5 anonim ***** válasza:

A barátod tudja, hogy megváltoztak az érzéseid a lány iránt? De az nem elfogadható, hogy kibeszél a csajjal. Nem ilyenek a barátok, gondold át biztosan megbízol-e benne.

A lány sztem meg csak féltékennyé akar téged tenni.

2016. okt. 12. 14:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen tudta de ezek utan mar a lany nekem megszunt letezni ugyhogy csak az zavar h miert pont a legjobb haveromat veszi el tolem egy ilyen bidos ....
2016. okt. 12. 14:49
 5/5 anonim ***** válasza:

második válaszoló vagyok

Egyszerűen éretlen, és fájdalmat akar neked okozni. Szerintem beszéld meg a haveroddal, hogy miért csinálja ő is ezt hülyeséget.

2016. okt. 12. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!