Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Kaphatnék tanácsot valakitől?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kaphatnék tanácsot valakitől?

Figyelt kérdés

A volt barátommal nem sokáig voltunk együtt, én nagyon szerettem őt. A szakítás után barátok maradtunk, viszont van egy bökkenő. Úgy érzem, már nem vagyok szerelmes belé, mégis most, hogy alakulóban van egy lánnyal, nem akarom, hogy más barátnője legyen. Kicsit olyan se veled, se nélküled amit iránta érzek. Szeretnék végleg elszakadni tőle, ês tényleg csak a barátja maradni. Szeretnék örülni annak, hogy alakulóban van egy másik lánnyal. Valaki volt már hasonló helyzetben? Tudtok tanácsot adni?

16/l

2016. okt. 11. 18:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Voltam az elso szerelmemel mindig is venned lesz ez a dolog de ha igazan te is megszeretsz valaki akkor ha teleg szereted akkor fajni fog egy kicsit ...az a lenyeg h szeress mast es ott fogod szeretni o csak majd egy kellemes emlek marad 17 L
2016. okt. 11. 18:58
 2/3 anonim válasza:

Én is nagyon hasonló helyzetben járok! Csak mi nem maradtunk barátok! Amikor megtudtam, hogy lehet tetszik neki egy lány nagyon szomorú lettem. Pedig tudom, hogy köztünk már nem lehet semmi és nem is vagyok már belé szerelmes, de mégis ott van még valami bennem, mert óriási szerelem volt a részemről és ezt nem tudom csak egyszerűen elfelejteni. Teljesen megértelek! Esetleg próbáld elterelni róla a figyelmedet. Az lenne a legjobb ha te is találnál magadnak valamit, de ez tudom, ritka. Próbálj minél kevesebbet gondolni rá! Ha azon kapod magad hogy azon agyalsz akkor gyors hesegesd el a gondolataid! Nekem ez többnyire bevállt! Vagy keress magadnak valami elfoglaltságot ami közben nem gondolsz rá annyit! Esetleg nézz filmet, sorozatot (tudok ajánlani egy sorozatot ami garantáltan tetszeni fog és nagyon izgalmas és biztos eltereli majd a gondolataid. A Pretty Little Liars) , kezdj el sportolni valamit (ha még nem tetted). És ha nem válik be semmi akkor csak gondolj arra hogy legalább boldog lehet a lánnyal! Próbáld meg a jó oldalát nézni... Remélem azért valamennyit tudtam segíteni, de nem annyira vagyok jártas ebben a témában ugyanis most én is az elfelejtő fázisban vagyok de ezek a dolgok amiket leírtam nekem segítenek!

14/L

2016. okt. 11. 19:04
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindkettőtöknek:)

Mellesleg imádom a PLL-t, Emison is endgame:)

2016. okt. 11. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!