Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 és félévig hülyének voltam nézve! 2 hete szakítottunk? Lent
2 és félévig hülyének voltam nézve, és így utólag jövök rá a dolgokra, és nem csak pár hétig voltam hülyének nézve.
Már rég nem működött, és erre csak vissza gondolva jöttem rá, amióta külön vagyunk. Őt már rég nem érdekelte az egész, csak engem, és erre is most jöttem rá.
És rengeteg ilyen dologra. Most nagyon szomorú vagyok, hogy ilyen sokáig hagytam és nem volt nyitva a szemem.
Mit csináljak , hogy ne legyen ilyen rossz érzésem?
19/L (én)
23/F (volt barátom)
valami tanácsot
vagy véleményt
vagy valamit,aki volt már ilyen helyzetben és ő hogyan cselekedett
mi segített neki
Velem is volt már hasonló csak nekem barátnőm volt bartnőm próbált hülyének nézni és nekem az segített h édesanyámmal és 1-2haverral meg beszéltem és utánna jobblett tulajdonképp anym világosított fel arrol h ht kis fiam ez aszitu meg ez és halgattam rá meg vissza gondolva azokra adolgokra édes anymnak végig igaza volt.
Hidd el az a legjobb ha ki beszéled magadból nekem az segített
Ui.:meg mi utn szakítottunk rá két hétre ugy le ittam magam h nem emlékszem sok Mindenre de azt nem javaslom mert h nem igazán jó
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!