Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nézik hülyének a csajok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézik hülyének a csajok a pasikat?

Figyelt kérdés
Az én esetemben pl sokat beszélgettünk fb-on,küldi a jeleket, hogy randizna, aztán amikor elhívnám, akkor nemet mond. Vagy utána, amikor elkezdenék vele komolyabban beszélni, akkor napokig nem kapok választ, vagy egyáltalán semmi, pedig fent van, mert tesz fel új képeket is... Miért jó ez nekik?

2016. szept. 7. 22:19
 1/6 anonim ***** válasza:
71%

Fene se érti a nőket haver de nem is fogja senki szerintem :/

De nyugi csak lesz majd valaki aki igent mond.

2016. szept. 7. 22:21
 2/6 anonim ***** válasza:
28%
A pasik miért általánosítanak a csajokkal szemben? [SZARKAZMUS]
2016. szept. 7. 22:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Szórakozni akarnak veled.A pasik már csak ilyenek.
2016. szept. 7. 22:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Elárulok nektek egy kis titkot.

Se a pasikat se a nőket nem lehet megérteni. 16 vagyok és erre már rájöttem. Higgyétek el ez igy van:)

2016. szept. 7. 22:54
 5/6 anonim válasza:

Azért,mert az online társkeresőkre sokan csak szórakozásbol regisztrálnak.

Tudom,mert sok lány ismerősöm így húzta a fiúkat.Rá voltak kattanva XD.

A facebook pedig ennél még rosszabb.

Ott meg kamuprofilt csináltak,kamuképekkel és a saját ismerőseiket viccelték meg.

:)

De persze van aki komolyan veszi(mindig vannak kivételek)...

Ne vedd anyira komolyan a társkeresést online.

18/F

2016. szept. 8. 12:30
 6/6 SenkiAlfonz2 ***** válasza:

attól mert pár lány mág hülye nem kell az összeset szidni és fordítva se. Valóban ezek az emberek nem gondolják komolyan és ezért irnak ilyeneket. Online nem jó komoly kapcsolatott kezdeményezni ismeretlenekkel FŐLEG HA NEM TUDOD KOMOLY E A SZÁNDÉKA. Persze ismerkedni lehet csak komoly kapcsolatoknál van az érdekes probléma.

mindíg vannak kivételek egyik barátom csak normálisakkal találkozott eddig te nem pl szóval csak arról a néhány idiótáról beszélünk akiket felhoztál példának és őket hagyni kell a francba barátkozni lehet de randi ezzekel nem igazán inkább csak találkozni...

16/F

2016. szept. 8. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!