Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy osztálytársam (egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy osztálytársam (egy koliba is járunk) jártunk egy kis ideig de viszont szakítottunk majd fél évig nem beszéltünk de most. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Márciusban összejöttünk azelőtt nagyon jóban voltunk. De mikor össze jöttünk de a többi osztálytárs állandóan rajtunk volt ezért nem nagyon beszéltünk(tudom itt rontottam el). Majd ő szakított

De nem haragudtam rá sohasem meg semmi ilyesmi. Aztán fél évig nem beszéltünk. De én még mindíg szeretem és talán tudja is. Aztán most így hogy beszélek vele( 20napja) elkell döntenem hogy mit akarok....

Szeretem őt dr nem akarok semmi komolyat

De ő féltékeny is volt már meg sokszor néz engem...

És egyre jobban félek attól hogy valakivel össze jön.

Ami közül tudok választani:

1. Nem akarok semmi komolyat ezentúl sem és ha lesz barátja akkor nem érdekel(de ez úgyis szinte depresszióba fog ejtetni)

2. Megpróbálok vele komolyabb szerelmi kapcsolatot(újra) és ezt nem elrontom

3. Iskolát váltok úgy ahogy van mert nem fogom birni ha lesz barátja

2016. szept. 7. 23:20
 1/4 anonim ***** válasza:
61%
amíg nem tudod ezt a szart 3 mondatban összefoglalni és egy értelmes kérdést kiírni, addig ne csinálj semmit. kösz, de ha olvasni akarok, itt van nekem a teljes háború és béke a polcon.
2016. szept. 7. 23:46
 2/4 Garpe válasza:

Ha jól értem se veled se nélküled.

Írd le egy lapra vagy gondold végig mit és miért szeretsz benne miért fontos ő neked. Lehet, hogy az lesz az egyetlen érv, hogymert ő elérhető vagy mert őt egyszer megszereztem már, ekkor az 1-es változat lép érvénybe és a te munkád az lesz, hogy ne ess depresszióba.

Én azt javaslom bezsélj vele többet és fogyeld meg miylen érzés amikor együtt vagytok.

Ha még is a 2-es lesz akkor a dolgod, hogy ne rontsd el, szánj rá időt és élvezzétek, hogy együtt kiléptek a tömegből és a világból.

Jók a kilátásaid a 2-esre. A 3.-nak sok értelme nincs.

Mindenképpen gondold végig milyen vele és, hogy csak fontos-e vagy érdekes is. Legfőképpen pedig tölts vele időt.

2016. szept. 8. 00:25
 3/4 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy 'de viszont' :D döntened kell, 'de' vagy 'viszont' :D Bocsi de nagyon szúrta a szemem.
2016. szept. 8. 15:58
 4/4 A kérdező kommentje:

Azért biztos nem hogy mert csak "ő elérhető"...

Nem ez nem igaz

Sok lány ismerősöm van akik sokat "akarnak" velem foglalkozni de nem hagyom mert tényleg szerelmileg csak ő érdekel és senki más

És bocsi ha elírtam akármit is/ érthetetlenül írtam le

+köszi hogy rendesen válaszoltál és megrpóbálom

2016. szept. 8. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!