Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártam egy lánnyal, de szakitottunk, viszont osztálytársam, szóval napi szinten fogom látni. Hogy lehet az ilyen helyzetet kezelni?
Barátok voltunk, barátságból szerelem lett, kapcsolat, majd végül szakítás. Nem épp kellemes viszonyban váltunk el.
Viszont osztálytársam, így naponta fogom látni őt majd.
Mit lehet tenni? Nem kérek ilyen hozzászólásokat, hogy házi nyúlra nem lövünk, tudni kellett volna, meg hány éves vagyok kérdéseket se.
Hogy lehet az ilyen helyzetet kezelni? Anno barátok voltunk, most egy szót se váltunk, levagyok sz*rva a részéről.
Mit kell tenni, hogy nekem jobb legyen, illetve őt zavarjam? Értem itt azalatt, hogy ha van ilyen, zavarja a jelenlétem , a boldogságom, vagy valami ilyen csajos lelki dolog. Nem zavarni akarom igazából, hanem azt, hogy ne legyek lesz*rva, pontosabban.
Jóban voltunk, nem volt gond, de aztán rájött, hogy nem szeret engem úgy, és aztán elváltak útjaink, nem kellemes módon.
Ő egyáltalán nem keres, én szoktam, ha olyan van olykor.
Nem keres már egyáltalán... innen gondolom, hogy már semennyire nem érdeklem őt.
Na ezért vallottam mindig is azt az elvet, hogy osztálytárssal, iskolatárssal, munkatárssal, baráti körből nem kezdek senkivel!
Egyébként meg egyik osztálytársam rögtön összejött egy másik osztálytárssal. Így nem érdekelte... A pasit meg ette a penész. Szegénykém:(
Egyébként meg ismerkedj, randizz! Vele meg ne foglalkozz.
Oké, van ilyen elv, de ha egyszer valaki megtetszett nekem, nem tudom lekoptatni magamban azzal, hogy munkatárs, osztálytárs vagy akármi.
Attól még ott van, és tetszhet nekem a csajszi, ő attól még az marad, aki, mindegy, hogy most utcán van, vagy egy teremben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!