Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tetszek neki vagy nem?
Már tavaly, a sulikezdésnél bejött nekem egy srác, aki még mindig tetszik. Most 8.-os vagyok (tehát 14/L), voltak már kapcsolataim, egyik sem olyan huzamosabb ideig. Viszont náluk nagyon könnyen megtudtam, hogy kölcsönös e a dolog. Most teljesen össze vagyok zavarodva, két dolog miatt is.
1. Ez a második év hogy tetszik, ilyen sokáig nem kacsintgattam még senkire, folyton érzem a pillangókat is.
2. Fogalmam sincs hogy én is tetszek e neki, mert egyik nap csak velem foglalkozik, le sem veszi rólam a tekintetét, másnap meg mintha köddé váltam volna számára.
Szerintetek?
1. dolog na az a biztos hogy neked tetszik
2. dolog erre több féle képpen is meglehet tudni a választ az elö pedig az hogy amikor éppen olyanja van hogy le sem veszi a szemát rollad akkor csak egy kicsit ne törödj vele hanem"legyeskedj" egy másik fiu körül és ha látszik rajta hogy ez fusztrálja vagy ideges akkor nyert ügyed van sok tapasztalatbol és sok emberen segittettem ijen ügyekbe ezekböl tudok segiteni mellesleg 19/F
Próbáltam, sajnos nem jött be. Amikor újra velem foglalkozott egy társaságban, én pedig más fiú körül 'legyeskedtem', csak ott hagyott és tovább lépett, semmi jelét nem mutatta érdeklődésnek.
Amit eddig csinált azt folytatja továbbra is, én pedig még jobban össze vagyok zavarodva, már szerelmes is lettem belé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!