Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek tetszek neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszek neki?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki nagyon tetszik,de nem beszélünk,csak mindig néz engem,1-2x rám is mosolygott,szorosan megy el mellettem,haverjai is néha nagyon megnéznek,felcsillan a szeme amikor meglát(kb.úgy néz rám,mint amikor a Kiskedvencek titkos életében Chloe meglátta a tortát):D szó szerint,bocsi de ennél jobb példát nem tudok mondani:)meg egyszer hallottam,hogy beszéltek rólam valamit az egyik haverjával:csak annyit hallottam hogy a haverja mondja hogy 'ez?!' és rám mutatott és erre ő mondta hogy 'aha'.Egyszer a folyosón összefutottam az öcsémmel és leálltam vele beszélgetni,ő is közben jött,ment a tanárihoz.míg beszélgettünk,ő félúton a tanári felé megállt,megfordult és nézett <3 mivel én háttal voltam neki,ezt csak akkor láttam mikor továbbindultam a mosdóba.és olyan aranyos volt ahogy nézett rám❤😍nagyon cuki volt❤❤ezt az utolsót 'muszáj' volt leírnom,mert tényleg aranyos volt.

2016. szept. 30. 18:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

szerintem az is aranyos ahogy leírtad ezt az egészet:D tyűűha most kezdem csak megérteni, hogy miért ilyen bonyolultak a lányok, hát Chloe meg a tortameglátás az hogy kerül ide?:D Tudom hogy hasonlat, csak hogy jut ilyenkor eszébe valakinek egy ilyen:DD (nem nézem a sorozatot amúgy)

Én fiú vagyok, de nekem is volt egy pillanat egy lánnyal, akit nagyon vonzónak tartok, hogy egyszerre néztünk hátra egymásra, és annyira jó érzés volt az a pillanat:D Am esélyes hogy tetszel neki, ha már hátrafordul

2016. szept. 30. 19:01
 2/9 A kérdező kommentje:
#1 akkor azért tartod hülyeségnek,mert nem láttad,aki látta az szerintem érteni fogja :D
2016. szept. 30. 19:11
 3/9 anonim ***** válasza:
óó nem tartom én hülyeségnek, csak nekem sose jutnak eszembe filmjelenetek emberekről:o :D
2016. szept. 30. 19:32
 4/9 A kérdező kommentje:
tudjátok mit?inkább felejtsük el!..
2016. szept. 30. 19:40
 5/9 anonim ***** válasza:

Lehet 😜

És lehet hogy ő az a fiú⬇😍😘😂😂

http://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__egyeb-ker..

2016. szept. 30. 19:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Szia én 13F én is így vagyok egy lánnyal, nem beszéltünk de ugyanigy egymást nézzük, ő is ugyanugy rejtegeti hogy tetszem neki mint én, holnap után valószinüleg elhívom. Ha akarsz velem erről beszélni akk privát
2016. szept. 30. 21:19
 7/9 anonim ***** válasza:

úristen ez nagyon menő meg cukii!!! <3 szerintem ne kételkedj,biztos, hogy tetszel neki!! nekem is már pont egy éve tetszik egy nálam egy 1 évvel fiatalabb fiú és mi se beszélünk csak szemezgetünk, mosolygunk, de sajnos nem mindig érzem úgy, hogy valóban tetszem neki csak néha (na jó azért gyakran) vannak jelek. ha gondolod írj privátba és ha írsz akkor kérnék tőled egy kis segítséget, ha már ennyire hasonló helyzetbe vagyunk. :)

13/l

2016. okt. 1. 11:12
 8/9 anonim ***** válasza:
😍😍biztos hogy tetszel neki
2016. okt. 2. 08:20
 9/9 A kérdező kommentje:
#5 hát tényleg nem illik össze a dolog,már ott bukta hogy még nem is ismerjük egymást egy éve!!de van benne pár hasonlóság(pl.hogy sokat lógtam az öcsémmel,lehet hogy ezért sem mert odajönni hozzám..szegény😞..volt hogy rá se néztem(nem mertem))
2016. okt. 2. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!