Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cyrano kérdése:
Tetszek neki? ha igen mit csináljak?
Figyelt kérdés
Pénteken elmentünk 4en beszélgetni "iszogatni" az osztálytársaimmal és még ez elött az osztályban a lány 2percenként hátrafordult és próbált nem feltünően nézni engem én meg párszor belenéztem a szemébe és elmosolyodott aztán én is és elvörösödött és elfordult ezt csinálta(tuk)egésznap aztán amikor elmentünk akkor mi ketten beszélgettünk meg dobált kis kavicsokkal és mosolygott meg nevetett aztán ma is beszéltünk de most már chaten.2016. szept. 10. 19:10
1/1 anonim válasza:
igen, szedd fel, aztán egy hét mulva ugyis otthagy mert ránéztél másra.. ne tervezz hosszúra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!