Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vajon tetszek neki? Ha igen,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tetszek neki? Ha igen, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Van az iskolámban egy lány akinél pár hónappal idősebb vagyok de eggyel feljebb járok mint ő. Nem ismerjük egymást de tetszik nekem. Ha meglát a folyosón mindig furán mosolyog rám. Múltkor mikor mentem ebédelni, a barátnőjével álltak a sorban, a barátnője pedig meglátott, szólt neki valamit és a lány rám nézett (lehet hogy azt mondta hogy ott vagyok és azért), mikor a sorban álltam akkor is nézett egy ideig. Szerintetek? Bp 15f

2016. jan. 22. 21:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Hajrá, mély levegő, és menj oda hozzá. Biztatók az előjelek :)
2016. jan. 22. 22:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem jó előjelek!Menj Oda!:)
2016. jan. 23. 09:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem te is Tetszel neki.Menj oda hozzá,esetleg ebédelésnél,vagy a folyosón.
2016. jan. 23. 09:43
 4/5 anonim válasza:
El is hívhatod vhova :)
2016. jan. 24. 16:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Szinte 100%!!! Hajrá!
2016. jan. 24. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!