Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiúnak nagyon tetszek, nekem is ő, de szegényt el kell küldenem (nekem is fáj) és nem érti, hogy miért. Az igazság, hogy ő 17 én 16, és lehet (sőt biztos) hogy ciki (lent tovább)?
Húú ez hülyeség, lehet ő sem csókolózott még.
Ne legyél már ilyen hülye, ha ennyire félsz vegyél gumiférfit(Ha van guminő ez is van szerintem).
Nagyon aranyos lehetsz, ha igaz a kérdésed és tényleg félsz attól, hogy ügyetlennek találhat.
Magától a csóktól/csókoktól egyáltalán nem kell tartanod. Engedned el magad, és élvezd a pillanat gyönyörét.
Még az is előfordulhat, hogy az általad nagyon tapasztaltnak vélt fiú még ügyetlenebb, mint Te! :)
Ha mégis tapasztalt lenne, akkor nyugodtan bízd rá magad és bátran élvezd a csókjait! :)
Nekem az a véleményem, hogy ennyiért még egyáltalán nem kell elküldened.
7-es válaszoló vagyok.
Én köszönöm, ha valamelyest hasznosnak tartottad a válaszomat.
Kibővíteném még azzal, hogy attól se félj, ha mindketten "ügyetlenkednétek", mert utána együtt tudnátok mosolyogni/nevetni a tapasztalatlanságotokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!