Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiúnak nagyon tetszek, nekem is ő, de szegényt el kell küldenem (nekem is fáj) és nem érti, hogy miért. Az igazság, hogy ő 17 én 16, és lehet (sőt biztos) hogy ciki (lent tovább)?
Figyelt kérdés
életembe egyszer csókolóztam kb 13 évesen és félek, hogy elrontanám a csókot, de ezt neki igy nem tudom elmondani, mert szégyellem. Segítsetek, mit tegyek, hogyan tovább?2015. márc. 11. 17:48
11/11 anonim válasza:
huha xd hát ez hülyeség már boccs. :D
ezért küldöd el szegényt ?? :D
Mondd el neki szépen ha szeret megérti!
Ha nem akkor egy igazi se**fej ! ;)
Ne ilyen baromságokon múljon. Ne félj nem ciki. Azt is mondhatot, hogy már volt csókban részed de azt szeretnéd ha ő csakis ő "megtanítana" rá. Persze más szavakkal mondd mert, nem így kéne ezt elmondani. Találd fel magad és hajrá !! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!