Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Valami megoldás?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Valami megoldás? 15/F (hosszú, respect ha elolvasod)

Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó lány barátom. Somszor beszélek vele, és legutóbb szóba került a kiszemeltem. Erre azt mondta, h a lány csak szórakozik velem, hogy jönne össze velem, amilyen ronda vagyok. Más lány ismerőseim (többen) mondták, hogy bejövök a csajnak, és mire várok? Akkor az előző miről beszélt? Mit csináljak??

#barát #csúnya #kiszemelt #segítsetekplz
2016. okt. 1. 19:25
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
De benne megbízok, másokban meg azért annyira nem... De tényleg nem a legfényesebb kérdés
2016. okt. 1. 20:05
 12/17 anonim ***** válasza:
53%

Hát,én megkérdőjelezném,milyen "barát" az aki ilyet mond rád.Nem valami szép meg helyes dolog lerondázni akárkit is,nem hogy egy barátunkat.

Szerintem ha többen azt mondják,hogy bejössz a kiszemeltednek,adj egy esélyt az egésznek.Egyszer élünk,nem.?:)

Elég nagy eséllyel viszonozhat valamit az érzéseidből,akármi kialakulhat.

Ne hallgass szerintem a "barátodra",lehet hogy féltékeny,vagy fél,hogy elveszíthet,de elég fura módja ha így akar megállítani,hogy azt mondja ronda vagy.

2016. okt. 1. 20:28
 13/17 anonim ***** válasza:
50%
Ez rövid volt.
2016. okt. 1. 23:39
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem bejöhetsz neki, és ezt az egészet csak féltékenységből mondta vagy azért mert félti a barátságotokat... én is ebben a cipőben voltam :/ a te döntésed végül hogy cselekedsz, szerintem azért mondta h csak játszadozik veled a másik mert hát ugye féltékeny és nem akarja hogy összejöjj vele, azt hogy ronda vagy azt azért mondhatta hogy ne hidd azt, hogy bejössz neki... legalább is én így gondolom, remélem tudtam segíteni :)
2016. okt. 3. 20:51
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! :)
2016. okt. 3. 21:48
 16/17 maci 1 válasza:
0%
anyit er mint pinan a szor
2016. okt. 8. 20:52
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm építő és nyelvtanilag helyes hozzászólásod
2016. okt. 8. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!