Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Megoldás? Az a gond hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megoldás? Az a gond hogy szeretem. (Ex)

Figyelt kérdés

Nagyon bonyolult a történet,tehát dióhéjban annyi,hogy volt az exemmel régen sokszor szakítottunk,majd újra össze jöttünk(de tényleg nagyon sokszor).

Én 4x szakítottam vele mert úgy éreztem "nem szeretem" majd amikor már ötödszörre összejöttünk ő dobott megcsalás vádjával ami vicces mert nem csaltam meg.Na de ém már rohadtul szerettem,és ugye vége lett.Sokat sírtam,csak az a baj hogy nagyon sokat lóg az én társaságommal és ugye ez nekem zavaró,bár a szakításos rész még majdnem másfél évvel ezelőtt történt.

De sajnos súlyos hibába estem.

Párszor mikor iszogattunk akkor sokszor elcsattant pár csók meg hasonlók de nem hiszem hogy ő érez valamit és egy ideje megy már.

Facebookon sose beszélünk telefonon se,csak is akkor ha szeretné hogy elmennyek hozzá,aztán mikor elmegyek utánna megint hetekig semmi és ez csak így ismétlődik már nagyon rég óta,és én egyre jobban belebolondulok szinte az egészbe.

Volt olyan is hogy mikor meg akartak csókolni elutasított,de aztán meg hív ahj nem értem.

Hogy kéne ezt megoldani?

Tudom meg kéne vele beszélni csak nem tudom hogyan.

17/L

2016. júl. 6. 15:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezen nincs mit megbeszélni. Nem szeret, csak akkor kellesz neki ha nincs más.
2016. júl. 6. 15:45
 2/3 anonim ***** válasza:
nincs lo, jo a szamar is. :/ ez van. sajnalom...
2016. júl. 6. 16:15
 3/3 A kérdező kommentje:
Éreztem hogy ez van :/
2016. júl. 6. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!