Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S. Szerelmes belém ez a fiú? (további lent)
Na! Tehát arról van szó,hogy szerelmes-e belém ez a fiú?
Van amikor néz és amikor odanézek akkor elfordítja a fejét! Úszáson nem volt úszószemüvegem és felajánlotta h odaadja! leckeírásnál (azaz csak megcsináltam gyors szünetben) ideadta a füzetét és hellyel kínált! Unalmas előadáson messengereztünk!De van amikor egy másik lányt hív h oda üljön mellé! Most mivan? Szerelmes vagy nem? Elmondani nem merem h én az vagyok,mert akkor lehet h kinevet én meg leégek! lehet h elmondaná az osztályban a fiúknak! Mi legyen? Én szerelmes vagyok belé!
Csak normális válaszokat pls!Ja és olyan ne legyen h még túl fiatal vagyok!
13/L
Nem vagy még elég érett ehhez. (Nem azt írtam, hogy túl fiatal vagy, még mielőtt lepontoznál)
Viccet félretéve meg csak barátként kezel
Sztem ha nem is szerelmes beléd, tetszel neki. El ne mondd neki, akkor biztosan elutasítana, mert nem volt rá felkészüve.
Kérd meg egy megbízható barátnődet/barátodat, hogy beszéljen vele erről, mi a véleménye, de olyat kérj meg, aki őneki is a barátja. És még fontos, hogy finoman térjen rá a témára. Nem szokás lányként szerelmet vallani. Érd el, hogy a fiú menjen utánad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!