Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy lányba, barátok vagyunk, hogyan tovább? (további dolgok a szövegben)
Sziasztok!
Van egy lány, aki nekem nagyon bejön, szerelmes vagyok belé! Elég jó barátok vagyunk, nagyon sokat szoktunk beszélgetni, legtöbbször ő szokta kezdeményezni, de még randizni nem randiztunk! Többször is tett már olyan dolgot ami gyanút keltett bennem, hogy én is bejövök neki de azt is hallottam, hogy ő minden fiúval ilyen! Nem tudom, hogyan kéne vhogy továbblépni úgy, hogy legyen köztünk vmi ami több a barátságnál! Előre thx a válaszokat!
Guiseppe Szhelyről!
akkor csak msn-enen utalgatott vagy voltatok már ketten is valahol..?
amikor kettesben vagytok és olyan "helyzet" van.. akkor smárold le.. aztán majd kiderül..
Guiseppe??
Ha ez a valódi neved, akkor csak ezért kedves veled...
A leggyakoribb férfiprobléma talán...
A tanácsom:
Ne valld be neki. Csak sejtesd. Találj ki olyan programokat, amik kevésbé "barátkozósak". Vidd el korizni, kávézóba, hívd meg fagyira.
Kerüld a barátkozós témákat, a lelkizést.
Néha potyogtass el olyan mondatokat, hogy mennyire fontos neked és mit jelent a számodra, hogy mennyire szépnek találod.
Persze csak apránként, és le fog esni neki.
Jah és kelts benne hiányérzetet. Vagyis ne lógj mindig vele, add meg neki az esélyt, hogy ő vágyódjon utánad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!