Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanacsot szeretnek kerni?!
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Van egy fiu, akinek tetszem. Ezt nem csak kitalaltam, mivel az osztalytarsai is mondtak mar (3an is ebbol 2 fiu es 1 lany) es anyu is kerdezget engem a fiurol azota h egyszer a 3 evfolyamnak kozos programja volt. Azota figyelem, es stikliben engem szokott figyelni. Nekem bejon,de nem szoktunk beszelgetni, csak 1 tesire jarunk. Semmi mas nem kozos meg az nemet,orosz v angol sem. Nemsokara elballagunk, es egyre jobban tetszik nekem. Mit tegyek?
Ertelmes valaszokat varok.. Koszi :)
2016. szept. 30. 20:55
1/4 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem irni hogy O egy elegge szotlan tipus, sztm cuki:D :)
2016. szept. 30. 20:58
2/4 anonim válasza:
Odamész és elkezdesz beszélgetni vele.
3/4 anonim válasza:
Szólítsd meg, beszélgess vele.
4/4 anonim válasza:
Ballagásig van még időd!
Valamelyik tesióra előtt/alatt/után egy ártatlan megjegyzés:
"Fáradtnak tűnsz." A többi már az ő dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!