Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jo otlet? Vagy nem? Segitseg!
Szoval hol is kezdjem... Kicsit lehet hogy ciki... 8.os lany vagyok es nagyon tetszik nekem egy 7.es fiu😔
Igazabol, tok jokat hulyulunk meg jo baratok vagyunk de engem ez a dolog nagyon nyomaszt hogy elmondjam e neki vagy nem... Szerintetek?
Nyilvan nem kerdeznem meg hogy "jajj akkor jarunk?" vagy valami hanem csak elmondom mit erzek es ennyi mert nagyon megkonnyebbulnek... De attol felek hogy emiatt megutal es en meg osszetornek😢
Kerem segitsetek, fontos!😢
Szerintem mondd el! :)
Ha emiatt megutál, akkor soha nem is kedvelt igazán...
Nem mondj még semmit.
Majd később meglátod, hogy érdemes-e elmondani.
Addig meg élvezd az együtt töltött időt.
Aha szerintem jó ötlet elmondani neki. Jobb is lesz meg utána ugyan úgy hülyülhetnétek tovább :)
Meg azert is mond el neki mert így csak játszik az érzéseiddel mert minden kisebb jelre azt hinnéd hogy beléd szeretett.
Nem tudom ki valálaszolta azt hogy ha ezért megharagszik rád akkor 1, nem normális 2, sose erzett irántad semmit
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!