Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jo otlet? 1 Mit tegyek? 14/l (bovebben lent)
Figyelt kérdés
Nagyon belezugtam egy sracba akivel nem is vagyok beszelo viszonyban csak tancoltam vele tobbszor is. Az a helyzet, hogy tudom, hogy hol lakik(telefonkony->apja neve) es azt erzem, hogy el kell mennem hozzajuk, hogy elmondjam nagyon tetszik nekem, mert nem akarok abban a tudatban elni, hogy nem is probaltam meg...de itt van ezer mi lesz ha..? kerdes es felek a kovetkezmenyektol. De megorulok ha nem tudom a valaszt... Szerintetek mit tegyek?2015. jún. 24. 22:05
2/13 A kérdező kommentje:
Nade komolyan.. nem fura, hogy beallitok hozzajuk ezzel??
2015. jún. 24. 22:11
3/13 anonim válasza:
szerintem az, h elmesz a hazahoz ezert kicsit tulzottan nyomulos, foleg, h beszelo viszonyban sem vagytok. esetleg probalj vele beszelgetni a suliban eloszor, vagy vegso esetben -akarmennyire is primitiv szokas manapsag- ott a facebook :/
4/13 anonim válasza:
Egyelőre semmit.
Várd ki, amíg újra nem fogsz vele táncolni, mosolyogj rá sokat közben aztán mikor vége, elkezdhetsz vele barátkozni, majd egy kicsit később már eltolhatod a témát.
Ha elmennél hozzá, szerintem nyomulásnak venné, egy szinte idegenhez elég gáz lenne ráadásul meghívás nélkül elmenni.
HAJRÁ! :)
6/13 A kérdező kommentje:
Hagyjuk mar a facebookot...meg nyaron nics suli es jivore mar nem jarunk egy osztalyba.
hat nemtudom..
2015. jún. 24. 22:15
7/13 A kérdező kommentje:
Nincs mar tanc, az is csak a suliban volt. Egyebkent szemeztunk egy csomot de n mertem hozzamszolni
2015. jún. 24. 22:19
8/13 anonim válasza:
Ha az osztálytársad, hívd fel(oda ne menj) hogy nem tudja -e Kiss Szalamandra telefonszámát, és ha beszéltek, megjegyzed!
-Mellesleg nem eszünk meg egy fagyit valamelyik nap?
Ennyi!
9/13 anonim válasza:
Előző megoldását ajánlom.
Sok sikert. 😏
10/13 A kérdező kommentje:
Nincs meg a telefonszama.. ES NYARON NINCS ISKOLA am evfolyamtarsam volt es most ballagtunk
2015. jún. 25. 08:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!