Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jo otlet? 1 Mit tegyek? 14/l (bovebben lent)
Figyelt kérdés
Nagyon belezugtam egy sracba akivel nem is vagyok beszelo viszonyban csak tancoltam vele tobbszor is. Az a helyzet, hogy tudom, hogy hol lakik(telefonkony->apja neve) es azt erzem, hogy el kell mennem hozzajuk, hogy elmondjam nagyon tetszik nekem, mert nem akarok abban a tudatban elni, hogy nem is probaltam meg...de itt van ezer mi lesz ha..? kerdes es felek a kovetkezmenyektol. De megorulok ha nem tudom a valaszt... Szerintetek mit tegyek?2015. jún. 24. 22:05
11/13 anonim válasza:
Szerintem nincs más (sajnos) mint facebookon írni. Ha valaki bekopogtatna hozzánk és azt mondaná hogy szerelmes belém adnék neki egy nyugtatót,leültetném hogy várjuk meg az orvost. Szóval szerintem ne menj rá így egyből.
12/13 A kérdező kommentje:
De a facebook az szanalmas...es mivan ha o is szeret?
2015. jún. 25. 10:32
13/13 SoundscapeToArdor válasza:
Adtak neked lehetőségeket. Mérlegelj, válassz. Ha nem akarsz hozzá elmenni, mert nyomulósnak érzed, igenis akkor e-mail, facebook, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!