Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Várjam meg, hátha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Várjam meg, hátha lesz valami, vagy felejtsem el?

Figyelt kérdés
Egy lányba betegesen beleszerettem. Szakított a barátjával, egyből foglalkoztam vele, beszélgettünk, stb. De rá pár hétre összejöttek újra. Próbálom elfelejteni, de akárhányszor meglátom...nem tudok másra így gondolni. Várjam meg, hátha lesz valami, vagy felejtsem el?
2016. szept. 27. 22:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Sajnos az, hogy te foglalkoztál vele, nem szokott elég lenni. Ha az ő részéről nincs feléd vonzalom (és miért jött volna össze újra a barátjával, ha lenne), akkor nagyon kicsi az esélye annak, hogy lesz köztetek valami. Most azt érzed, hogy nem tudsz másra így gondolni, de idővel másképp lesz. Szerintem felejtsd el, magaddal teszel jót vele.
2016. szept. 28. 14:36
 2/2 A kérdező kommentje:
Rendben, csak idő kérdése. Csak úgy kicsit nehéz, hogy minden nap látom. Köszönöm a választ!
2016. szept. 28. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!