Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy lány aki régóta...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány aki régóta tetszik de nemtudom hogyan tovább? A többi lent.

Figyelt kérdés

Az egész ugy kezdődöt hogy egy alkalmas pillanatban elhívtam sétálni ő pedig belement.Ez így ment egy jó ideig de nem mondtam meg mit érzek mert nem láttam rajta hogy kölcsönös lenne a dolog.Aztán jött a nyár és eltávolodtunk egy mástól. Aztán kiderült hogy van barátja. De én még mindig szeretem. Nemtudom mit tegyek mondjam-e meg mit érzek vagy sem.

Lányok válaszát is várom kiváncsi vagyok tanácsotokra.

2016. szept. 24. 10:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Velem ugyan ez van. Megőrülök már egy éve egy srácért, de neki most lett barátnője.

Én nem fogok neki semmit sem mondani, mert nem vagyok olyan bátor, de ha te igen, akkor szerintem elmondhatod neki, és lehet, hogy még el is gondolkodik ezen a dolgon. Próba szerencse. Semmit nem fogsz veszíteni.

2016. szept. 24. 10:36
 2/4 anonim válasza:
Ne mondd el neki, csak kínos lesz a helyzet és még a bártságotok vagy haverságotok is megszűnik. Ha van barátja nyílván őt szereti és ne várj csodát, hogy csak azért mert bevallod az érzéseid ő is úgy fog érzeni irántad.
2016. szept. 24. 10:40
 3/4 Jávor Dávid ***** válasza:
Ne mond el mert mert ahogy már írták ne mond el neki mert télleg csak kínos lenne inkább nézz más lány után vagy ha nagyon nagyon vársz rá akkor várjál addig míg szakítanak de ha szakítanak is akkor is várj vele kb egy két esetleg három hetet de onnantol már csak rajtad múlik higy el mondod e vagy sem F/15
2016. szept. 24. 11:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Tudom, nem ezt a választ vártad, de hagyd békén a lányt, hiszen van már barátja. Keress más lányt, (tudom, könnyű mondani, de csak akarni kell), vagy pedig várj a szerelmedre. (ezt inkább nem ajánlanám)...
2016. szept. 24. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!