Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bejövök neki? 17/F
(Tudom rengeteg ilyen válasz van fent, de más a story)
17/F vagyok és az edzőteremben találkoztam vele, aki 18/L.
Kb 3 hónapja ismerem.
Az első jel az az volt, hogy edzés után egy kis esti buli volt és amikor már részeg volt, oda jött hozzám, kis spanomnak hívott (? :D), próbált beszélni velem. Na ezóta eltelt vagy 1 hónap. (Szinte napi szinten találkoztunk de nem sokat beszélgettünk.)
Ma például amint meglátott az edző teremben, egyből mondta, hogy "jó a nadrágod.. és a cipőd is :))"
Tehát kicsit furának tartottam ezért furán is reagàltam le egy kis szégyenlős mosollyal és egy "ehhmm köszi :)"-vel. (Vissza bókolni elfelejtettem, most jut eszembe ://)
Majd pár perccel megint oda jött és megkérdezte, hogy mi a helyzet az iskolámmal, hogy és mikor kell járnom stb. Na mindegy erre normálisan válaszoltam is.
Majd megint pár perccel megkérdezte, hogy honnan van a telefon tokom. (?) Ezt végképp nem értettem, mert még csak nem is hasonló telefonunk van, másrészt tök átlag és nem is feltűnő ;DD
Kicsit meglepődve de válaszoltam is neki.
Szerintetek ez azért lehetett csak hogy szóba kerüljön velem és bejönnék neki? :)
Amúgy jó fej lány, birom is nagyon de azt hallottam róla, hogy nem adja könnyen magát. Többször is szerelmet vallottak neki (hasonló kaliberű srácok mint én) és mindenkit visszautasított.
Ezért nagyon nem is foglalkoztam úgy vele.
Köszi a válaszokat előre is :)
Még annyi, hogy szerintetek, hogy kéne viszonoznom? Hogyan deríthetném ki hogy tényleg bejövök neki?
Tegnap "kis-buli" közben egyedül maradtunk az épületben kb 15 percre, pezsgőt is bontottam. Erre ez meg a telefonját bújta, mintha beszélgetni sem akarna :/
Szégyenlős lehetett vagy zavarban volt? De egyébként elkaptam egy párbeszédet ahol mondta, hogy helyes vagyok. Nem is értem :S
Már túl késő :(
Hazautaztam, kb 3ezer km-re vagyok most jelenleg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!