Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A buszon tetszik egy fiú. Mit tegyek? ( holnapra kellene pár válasz mert rajta lesz)
Figyelt kérdés
Rengeteget szemezú.nk Màr gondoltam rà hogy amikor leszàllok a kezébe nyomom a szàmom . Màr kezdeményezett nâlam és leült mellém a padra.2016. szept. 20. 19:54
1/12 anonim válasza:
Leszállsz vele együtt és utána mész, hogy beszélj vele :)
2/12 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy ő később szàll le mint én de egy megàllóban szàllunk fel. A vàlaszodat köszi de neked vagy valaki màsnak nincs valami ötlete.
2016. szept. 20. 20:07
3/12 anonim válasza:
Szólitsd meg végre. Ha ő nem teszi meg hát kezdeményezz te.
4/12 anonim válasza:
#3 a buszon egy ilyen beszélgetés kínos lehet az adott személy számára
Ha nincs kedved tovább a buszon maradni és leszállni vele együtt akkor nem is akarod annyira
Viszont ha az időd nem engedi akkor meg a megállóban ahol állni szoktatok szólítsd meg.
#1 voltam
5/12 anonim válasza:
nyomd a kezébe a számod, ha bejössz neki akkor felhív, ha nem akkor kidobja a papírt ahogy leszáll a buszról.
6/12 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszt . Eddig arra vàrtam tegyen valamit de itt az ideje nekem tenni vakamit . Csak még ki kelk talàonom it monsjak neki.
Sokszor az volt hogy én előre ültem ő meg hàtra . Amikor szàmítottam rà hogy hàtra megy odaültem, de ő pedig arra szàmított hogy előre ülök
2016. szept. 20. 20:18
7/12 A kérdező kommentje:
Remélem bevàlik
Csak még azt nem tudom utàna hogyan tovàbb. Majd meglàtjuk . Köszi a válaszokat. :-)
2016. szept. 20. 20:28
8/12 A kérdező kommentje:
Fiúkhoz szegezem most a kérdést . Hogy tetszene ha egy làny akivel eddig szemeztél a buszmegàllóban a kezedbe nyomnàa szàmàt? Mert még àtgondolok minden részletet hogy kéne csinápnom hogy ne riasszam el . 2 éve szemezünk és ezt nem akarom elrontani.
2016. szept. 20. 20:50
9/12 anonim válasza:
Szólítsd meg. Apró dolgokkal is lehet, például mennyi az idő, ilyenek:)
10/12 anonim válasza:
Szerintem ha már nála van a számod és felhív,onnan tudni fogod te hogy mit kell csinálni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!