Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő miért nem ír? Miért mindig én?
Figyelt kérdés
Tetszik egy lány,akivel a facebookon beszélek.Ő azt mondta hogy szeret velem beszélni,de mindig csak akkor beszélünk ha én írok rá.Várjak pár napot hátha ő ír rám?2016. szept. 18. 19:41
1/4 anonim válasza:
Az is lehet, hogy csak fél rádírni, mert akkor esetleg kiderül, hogy bejössz neki. De az is lehet, hogy nem érdekled. Szerintem várj párnapot, és nézd meg hogy reagál, ha nem ír rád, esetleg kérdezz rá...
2/4 anonim válasza:
Írj rá :) lehet hogy csak félénk/szégyenlős
3/4 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom (írom :D), hogy az is a lehetőségek között van, hogy azt élvezi hogy te írsz rá, és bejössz neki, de gáznak érezné, ha ő írna, meg persze tényleg lehet, hogy félénk.
Ha nagyon zavar, kérdezz rá. Mert ha innentől te se fogsz neki írni, akkor lehet valami kezdete szakad majd félbe. Kitartás. :D
4/4 anonim válasza:
Vagy félénk, vagy nem vagy neki szimpatikus. Mindkettő lehet, én is voltam már mindkét helyzetben. Szerintem észre kell venni, hogy milyen amikor ír neked. Érdeklődik felőled, hosszan válaszol, hoz fel új témát, viszonylag gyorsan válaszol? Mert ha nem, akkor lehet hogy csak nem akar megbántani. Egyébként meg csak zavarban van :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!