Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tizenéves fiúknak ez nem lenne baj?
Figyelt kérdés
16 L vagyok. Érintetlen vagyok. Soha nem volt kapcsolatom, soha nem csókolztam stb. de felmerült bennem egy kérdés.
A korombeli fiúknak nem baj az ha a fizikai érintés a szeretet nyelvem? A legtöbb fiútól azt hallottam hogy nem igazán szeretik a "tapadós" vagy túl ragaszkodó lányokat. Jelenthet hátrányt hogy én általában fizikai érintéssel fejezem ki a szeretetem, és imádom ha valaki ugyanezt teszi?
(nyilván több szeretet nyelvem is van, de ez az első számú. Bocsánat ha ez egy hülye kérdés)
tegnap 18:54
1/5 anonim válasza:
Inkább félő, hogy ha nem megfelelő partnerbe botlasz és/vagy kapkodsz, akkor ezt ki fogják használni
2/5 anonim válasza:
Ha valaki igazán szeret, akkor ez abszolút nem probléma.
3/5 VadApuci válasza:
sztem egyáltalán nem hátrány, csak a megfelelő partner kell hozzá ;)
4/5 anonim válasza:
Nem hátrány. Nekem is ez az egyik. A volt barátom nagyon bírta hogy folyton ölelgettem meg ilyesmi 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!