Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tizenéves fiúknak ez nem lenne baj?
16 L vagyok. Érintetlen vagyok. Soha nem volt kapcsolatom, soha nem csókolztam stb. de felmerült bennem egy kérdés.
A korombeli fiúknak nem baj az ha a fizikai érintés a szeretet nyelvem? A legtöbb fiútól azt hallottam hogy nem igazán szeretik a "tapadós" vagy túl ragaszkodó lányokat. Jelenthet hátrányt hogy én általában fizikai érintéssel fejezem ki a szeretetem, és imádom ha valaki ugyanezt teszi?
(nyilván több szeretet nyelvem is van, de ez az első számú. Bocsánat ha ez egy hülye kérdés)
Nem a "legtöbb fiú" a lényeg, hanem az, akivel majd összejössz. Tök mindegy, hogy hányan mit szeretnek, olyat kell találni, akivel összeilletek.
Egyébként én bár már nem vagyok tini, de én meg azt gyűlölöm, amikor valaki távolságtartó még kapcsolatban is.
Én pont, hogy kedvelem a ragaszkodó lányokat. Igénylem a fizikai érintkezést, nekem ez az egyetlen szeretetnyelvem. :)
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!