Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A tizenéves fiúknak ez nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tizenéves fiúknak ez nem lenne baj?

Figyelt kérdés

16 L vagyok. Érintetlen vagyok. Soha nem volt kapcsolatom, soha nem csókolztam stb. de felmerült bennem egy kérdés.

A korombeli fiúknak nem baj az ha a fizikai érintés a szeretet nyelvem? A legtöbb fiútól azt hallottam hogy nem igazán szeretik a "tapadós" vagy túl ragaszkodó lányokat. Jelenthet hátrányt hogy én általában fizikai érintéssel fejezem ki a szeretetem, és imádom ha valaki ugyanezt teszi?

(nyilván több szeretet nyelvem is van, de ez az első számú. Bocsánat ha ez egy hülye kérdés)

nov. 14. 18:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
81%
Inkább félő, hogy ha nem megfelelő partnerbe botlasz és/vagy kapkodsz, akkor ezt ki fogják használni
nov. 14. 18:56
 2/15 anonim ***** válasza:
79%
Ha valaki igazán szeret, akkor ez abszolút nem probléma.
nov. 14. 19:26
 3/15 VadApuci ***** válasza:
70%
sztem egyáltalán nem hátrány, csak a megfelelő partner kell hozzá ;)
nov. 14. 19:44
 4/15 anonim ***** válasza:
85%
Nem hátrány. Nekem is ez az egyik. A volt barátom nagyon bírta hogy folyton ölelgettem meg ilyesmi 😊
nov. 14. 20:54
 5/15 anonim ***** válasza:
31%
sztem hazudtak
nov. 14. 23:27
 6/15 anonim ***** válasza:
32%
Hozzám jössz feleségül? 18/f ❤️
nov. 15. 07:04
 7/15 anonim ***** válasza:
77%
Szeretem a cicásan bújós lányokat! De én is szeretek sokat simogatni, tapizni!
nov. 15. 07:15
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőm is borzasztóan bújós, nagyon nagy szüksége van az érintésre, nekem pedig nem, de megoldjuk, szeretjük egymást, így könnyű áldozatokat hozni a másikért. Ne aggódj emiatt. Jelen helyzetben a tapadás, szerintem, inkább azt jelenti, hogy nem szállsz le a srácról (nem azt, hogy fizikailag bújsz). Akárhova megy, nem hagysz neki nyugtot. Nekünk szükségünk van magányra néha, saját személyes térre, ezt tartsd tiszteletben.
nov. 15. 09:50
 9/15 anonim ***** válasza:
89%

Nem a "legtöbb fiú" a lényeg, hanem az, akivel majd összejössz. Tök mindegy, hogy hányan mit szeretnek, olyat kell találni, akivel összeilletek.

Egyébként én bár már nem vagyok tini, de én meg azt gyűlölöm, amikor valaki távolságtartó még kapcsolatban is.

nov. 15. 10:50
 10/15 anonim ***** válasza:
84%

Én pont, hogy kedvelem a ragaszkodó lányokat. Igénylem a fizikai érintkezést, nekem ez az egyetlen szeretetnyelvem. :)

16/F

nov. 15. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!