Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A tizenéves fiúknak ez nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tizenéves fiúknak ez nem lenne baj?

Figyelt kérdés

16 L vagyok. Érintetlen vagyok. Soha nem volt kapcsolatom, soha nem csókolztam stb. de felmerült bennem egy kérdés.

A korombeli fiúknak nem baj az ha a fizikai érintés a szeretet nyelvem? A legtöbb fiútól azt hallottam hogy nem igazán szeretik a "tapadós" vagy túl ragaszkodó lányokat. Jelenthet hátrányt hogy én általában fizikai érintéssel fejezem ki a szeretetem, és imádom ha valaki ugyanezt teszi?

(nyilván több szeretet nyelvem is van, de ez az első számú. Bocsánat ha ez egy hülye kérdés)

nov. 14. 18:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
21%

na hát Ekkora céltábla még az életben nem volt :D sztem töröld az accot és csinálj újat az a legjobb 🤣🤣🤣🤣 14 től az 55 évesig mindenki rád fog írni

személy szerint én is imádom a szüzeket.. kár hogy olyan fiatalok :/

25f

nov. 15. 19:34
 12/15 anonim ***** válasza:
35%

első számú szeretet nyelved hogy fogdosod őket??

biztos vagy te ebben?

mit csinálsz megfogod a hátukat vállukat a 16 éves fiúknak mintha a saját zsebed lenne? 😲

bocs de sose hallottam ilyet.

nov. 15. 19:36
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, van fiú akinek ez kifejezetten tetszik:)

Exem is ilyen volt. Nagyon szerette a fizikai érintést. Ölelés, puszi, csók...

Sajnos nem én voltam a megfelelő személy erre, mert bár lány vagyok én ezeket nem szeretem, inkább csak elviseltem mert őt szerettem

De vége lett :/

16L

nov. 16. 09:57
 14/15 anonim válasza:
80%
Én is ilyen vagyok, csak fiú. Szeretem ölelgetni, puszilgatni a lányt. Simogatni az arcát, füleit érinteni, ölembe ültetni, kedvesen rámosolyogni miközben szemeibe nézek meg hasonlók.
nov. 16. 23:34
 15/15 anonim válasza:
100%
Személy szerint én szeretem az ilyen lányokat, de lehet hogy hiba volt itt fel tenni ezt s kérdést, el tudom képzelni, hogy hányan próbálkoztak már privátban.. Szerintem jobban jársz ha meg sem nyitod őket. 20f
nov. 17. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!