Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tizenéves fiúknak ez nem lenne baj?
16 L vagyok. Érintetlen vagyok. Soha nem volt kapcsolatom, soha nem csókolztam stb. de felmerült bennem egy kérdés.
A korombeli fiúknak nem baj az ha a fizikai érintés a szeretet nyelvem? A legtöbb fiútól azt hallottam hogy nem igazán szeretik a "tapadós" vagy túl ragaszkodó lányokat. Jelenthet hátrányt hogy én általában fizikai érintéssel fejezem ki a szeretetem, és imádom ha valaki ugyanezt teszi?
(nyilván több szeretet nyelvem is van, de ez az első számú. Bocsánat ha ez egy hülye kérdés)
na hát Ekkora céltábla még az életben nem volt :D sztem töröld az accot és csinálj újat az a legjobb 🤣🤣🤣🤣 14 től az 55 évesig mindenki rád fog írni
személy szerint én is imádom a szüzeket.. kár hogy olyan fiatalok :/
25f
első számú szeretet nyelved hogy fogdosod őket??
biztos vagy te ebben?
mit csinálsz megfogod a hátukat vállukat a 16 éves fiúknak mintha a saját zsebed lenne? 😲
bocs de sose hallottam ilyet.
Nyugi, van fiú akinek ez kifejezetten tetszik:)
Exem is ilyen volt. Nagyon szerette a fizikai érintést. Ölelés, puszi, csók...
Sajnos nem én voltam a megfelelő személy erre, mert bár lány vagyok én ezeket nem szeretem, inkább csak elviseltem mert őt szerettem
De vége lett :/
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!