Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtaláltam életem párját de nem stimmel valami. Mi lehet a probléma?
A napló írás a gondolatok összeszedését segíti. A meditáció segít jelen lenni. Mindkettő csökkenti a stresszt és összeszedettebb, fókuszáltabb mindset-et eredményeznek.
Az, hogy miért írja le, mikor ment wcre nem túl informatív, hacsak nincs emésztési gondja.
4 hónap alatt tudod, hogy életed párja - nem semmi! Én 1 év után is kételkedtem, de azóta sok minden változott.
Kommunikáció milyen? Közös programok? Magán szféra kapcsolaton kívül? Közös baráti társaság? Családi hangulat (hozott minták)?
Tény, hogy nem a szokott viselkedési forma, de nincs gond azzal, ha neki ez segít stressz csökkentésben.
Lehet számodra ijesztő a preparált állatok, meg csontvázfejek, de néhány családban (sőt falukban, vidéken) ezek totál normális díszek a házban. Lehet ilyen környezetben nőtt fel.
A tisztaság sem rossz dolog, amíg nem akad ki, hogy te összepiszkítod a házat, és nem mániákus tisztaságról van nála szó, tök oké.
A napló meg... lehet hagyomány, naplót írni jó dolog. Lehet van valami amit rejt, vagy szégyell még, de az is lehet, hogy csak így kényelmes neki. Vagy tisztelegni szeretni az apja előtt, hogy folytatja.
Így látatlanban, pár sor után sokat nem lehet mondani, vele beszéld meg ezeket!:)
Bella? Ez most valami rossz twilight parodia?
Mert ha nem akkor fordulj orvoshoz, nem normalis ha a parajelensegekhez vonzodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!