Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Megtaláltam életem párját de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtaláltam életem párját de nem stimmel valami. Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Tehát, 2 éve ismerek egy fiút , ő 21 éves én 18 múltam júniusban. 4 hónapja jöttem vele össze , és azóta boldog vagyok vele. Ő egy nagyon zárkózott ember , magától soha nem mond semmit igazán. De még is olyan más mint a többi ember. Mikor először voltam a lakásában , minden kellemes volt. Azonban feltünt hogy szokatlanul tiszta a háza . Minden ragyog , egy porszem nincs abban a házban, s ez kicsit furcsa szerintem . De nem ez a legfurcsább , hanem a viselkedése , tehát hogy, nem szól semmit. Bementünk a szobájába ami tele volt öz koponyákkal , halott állatokkal, régi bútorokkal, antik tárgyakkal. De ami megijesztett az egy preparált szarvas fej volt, ijesztő volt számomra. Megkérdeztem tőle hogy ezek miért vannak itt . Azt mondta azért mert szereti a díszeket , mondom oké . Tegnap voltam nála este , bementem hozzá a szobába , gyertyák égtek , és meditált szerintem , érdekes volt . Előtte volt egy könyv , és kíváncsi lettem ezért bele olvastam . Egy napló volt, amiben az volt beleírva hogy miket csinált , de a dátum döbbentett lé igazán , ugyanis az állt az elejében hogy 1976 , majd a vége felé a tegnapi dátum 2016 09 17. Felébresztettem hogy mondja el hogy ez mi. Azt mondta hogy , azért áll benne 1976 mert folytatódik az amit az apja elkezdett. Megnyugodtam , már azt hittem meghülyült , de azért ijesztő volt. Nos kérdezem én hogy egy felnőtt ember miért ïr naplót , még az is benne volt hogy mikor ment el wc re , különleges. 😓
2016. szept. 18. 14:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Alig ismered. Akkor mitől lenne életed párja? Attól, hogy 4 hónapja lefeküdtél vele? (Vagy mit jelent, hogy összejöttetek?)
2016. szept. 18. 14:57
 2/4 anonim ***** válasza:

A napló írás a gondolatok összeszedését segíti. A meditáció segít jelen lenni. Mindkettő csökkenti a stresszt és összeszedettebb, fókuszáltabb mindset-et eredményeznek.

Az, hogy miért írja le, mikor ment wcre nem túl informatív, hacsak nincs emésztési gondja.

4 hónap alatt tudod, hogy életed párja - nem semmi! Én 1 év után is kételkedtem, de azóta sok minden változott.

Kommunikáció milyen? Közös programok? Magán szféra kapcsolaton kívül? Közös baráti társaság? Családi hangulat (hozott minták)?

2016. szept. 18. 14:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Tény, hogy nem a szokott viselkedési forma, de nincs gond azzal, ha neki ez segít stressz csökkentésben.

Lehet számodra ijesztő a preparált állatok, meg csontvázfejek, de néhány családban (sőt falukban, vidéken) ezek totál normális díszek a házban. Lehet ilyen környezetben nőtt fel.

A tisztaság sem rossz dolog, amíg nem akad ki, hogy te összepiszkítod a házat, és nem mániákus tisztaságról van nála szó, tök oké.

A napló meg... lehet hagyomány, naplót írni jó dolog. Lehet van valami amit rejt, vagy szégyell még, de az is lehet, hogy csak így kényelmes neki. Vagy tisztelegni szeretni az apja előtt, hogy folytatja.

Így látatlanban, pár sor után sokat nem lehet mondani, vele beszéld meg ezeket!:)

2016. szept. 18. 18:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Bella? Ez most valami rossz twilight parodia?

Mert ha nem akkor fordulj orvoshoz, nem normalis ha a parajelensegekhez vonzodsz.

2016. szept. 18. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!