Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy lány, akit talán ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány, akit talán ha elhívnék randizni, akkor eljönne, de van egy kis probléma. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Az egyik, van egy kis súlyfeleslegem. A második, hogy nem tudom, hogy mit csináljunk, miről beszélgessünk, milyen témákat hozzak fel...

2016. szept. 15. 13:03
 1/6 anonim válasza:
100%
Ha úgy gondolod h elmenne veled radizni, akkor valószínűleg nem zavarná holmi kis súlyprobléma. :) Hívd el! Tudod, aki mer, az nyer. ;)
2016. szept. 15. 13:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Fogadd el magad vagy tegyél ellene. ;)

De szerintem hajrá legyél magabiztos és nem lesz gond. Sok sikert!

Téma: zene, film, hobbi, mit csinal szabad idejeben

20/F

2016. szept. 15. 13:14
 3/6 anonim ***** válasza:
A leányzónak van-e egy "kis súlyfeleslege"?
2016. szept. 17. 12:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Mert ha nincs,akkor esélytelen. A csinos lányok nem a dagikra buknak.
2016. szept. 17. 12:04
 5/6 anonim válasza:
szerintem próbáld meg egy normális lány ad esélyt a nem tökeleteseknek is :) 14l
2016. szept. 17. 12:45
 6/6 A kérdező kommentje:
nagyon szép, csinos lány, rengeteget beszélünk, de ez a két ok, ami vissza tart. Folyamatosan kérdezget felőlem, hogy mit csinálok, van-e barátnőm, hogy vagyok.
2016. szept. 17. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!