Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van valaki, aki hasonló...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valaki, aki hasonló problémával küzd?

Figyelt kérdés

Tetszik egy fiú, de nem merek közeledni hozzá, mert bár őt szeretem, még is nem tudok közömbös maradni ha egy fiú van a közelemben. Olyan mint ha azt akarnám, hogy az összes fiúnak én jöjjek be, és még ha nem is tetszik valaki, és utána barátnője lesz, arra is féltékeny tudok lenni. Van valakinek esetleg hasonló problémája?? Lehet ezen valahogy segíteni??

16L

2016. aug. 24. 17:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ja , az hogy barátnője lesz egy számomra jelentéktelen fiúnak, attól én is tudok féltékeny lenni xd. Szerintem az a baj, hogy kapcsolatra vágysz, és szarul esik ha másnak összejön és neked nem.
2016. aug. 24. 17:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Jahj, én nekem is van ilyesmi problémám, nem tudom miért alakult ki, pl van egy lány, nem tetszett sosem, de lesz pasija egyből irigykedek valamiért, egyedül akkor nem volt ilyen gondom, mikor volt barátnőm.

15/f

2016. aug. 24. 18:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is az a problémám.

De amugy az a baj hogy kapcsolatra "vágyunk".

Csak én félek egy kapcsolattól...lol:)

2016. aug. 24. 18:39
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
ismerős :D
2016. aug. 24. 18:43
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszokat, sokat segítettetek :)
2016. aug. 25. 09:25
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a lakóhelyem környékén nem csajozom ,sőt a "városomban" kizártnak tartom, sajnos sok elrettentő példa van a közelemben. A kérdésre visszatérve: ha havernak/barátnak lesz csaja ,akkor minden jó ,de ha meglátok egy csajt ,akinél próbálkoztam egy másik sráccal és nem tudom ,hogy vele miért jött össze ,mikor (szerintem) nem néz ki jobban ,és kétszer vékonyabb a keze.(bár lehet a csak túl nagydarabnak tartott) Volt amikor nekem is ez az érzés volt ,hogy az ismerőseimnek összejön nekem nem, idővel nekem is lett valakim. Csak érdeklődik utánad valaki, vagy lehet nem tartanak szépnek. Remélem érted ,hogy mit akarok üzenni. :D
2016. aug. 25. 10:12
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen, értem, a problémám nem az, hogy nem érdeklődik irántam senki, hanem az, hogy ez miatt, hogy nem tudok közömbös maradni, nem merek belevágni egy kapcsolatba
2016. aug. 25. 21:49
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ez azért van, mert nem vagy senkibe igazán szerelmes. ha az lennél, senki más nem érdekelne, hidd el :) amint találsz valakit akit igazán szeretsz el fog mulni
2016. aug. 25. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!