Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogjak bele a kapcsolat kialakításába? (Magyarázat-kisregény lent. )
A srác az osztálytársam. A többi fiúhoz képest kissé visszahúzódó és nem annyira kezdeményező, de ha bekerül egy társaságba akkor iszonyatosan édes és humoros tud lenni. Rengeteg lány barátja van, előszeretettel ölelgetik és piszkálgatják, igaz, ő általában ezt csak mosolyogva tűri. Engem ez kicsit zavar, ahogy az is, hogy miattuk kellemetlenül érzem magam a közelében és nem merek annyira megnyílni sem. Kedves és előzékeny, tehát nem az a tipikusan nagyképű, beképzelt kölyök, mint a többség. Ettől függetlenül bennem van a félsz, hogy ő is az olyan lányokat kedveli, akik habár nagyon szépek meg minden, teljesen egyformák mind stílusra, mind személyiségre. Nem tartom magam csúnyának, viszont engem minden dolog taszít, ami a kelleténél nagyobb népszerűségnek örvend, és szeretek egyedi, különleges lenni, már ha lehet így fogalmazni.
Beszélgetni még csak ritkán tudtunk, úgy vettem észre, ő az a típus, aki csak akkor mer lépni, ha a másik egyedül van (az meg csak hab a tortán, ha tök véletlenül senki sincs a közelben). Van egy olyan sejtésem, hogy nekem kell majd összeszednem magam és odamenni hozzá, de elég nehéz, főleg, hogy fogalmam sincs, mit mondhatnék neki. Egyszer már volt olyan, hogy elhívtam magunkkal valahová, amire végül is egy másik program miatt nemet mondott. Természetesen eléggé kellemetlenül érintett, főleg, hogy pont jó időben csíptem el, és négyszemközt tudtam érdeklődni, ahol az a bizonyos "nem" még esetlenebbül jött ki.
Összességében fogalmam sincs, hogyan közelítsem meg. Nem szeretnék nagyon a nyakában sem lihegni, az nem én lennék, azt meg nem akarom, hogy olyannak ismerjen meg, amilyen nem vagyok. Próbálom felvenni vele a szemkontaktust, egyszer-kétszer mintha ő is felém nézett volna már, bár félek, hogy szegény nem tudja mire vélni többek között a meg-megejtett mosolyaim.
Eddig én is úgy voltam az osztályon belüli kapcsolatokkal, hogy tilos. Ennek ellenére, kellő mérlegelés után arra jutottam, hogy nekem ez még úgy is megéri, hogy esetleg évekbe telik mire észrevesz, vagy egyenesen visszautasít. Nem akarok sietni, szerintem pici lépésekkel is oda lehet érni egy bizonyos célhoz.
Mi az, amivel esetleg fel tudom kelteni az érdeklődését, vagy érzékeltetni tudom vele, hogy vevő vagyok a társaságára, anélkül, hogy szánalmasnak és olcsónak (bocsánat a kifejezésért) tűnnék előtte? Merjem-e megint elhívni valahová - szigorúan csak társaságban, kettesben ilyen rövid ismertség után tuti megfulladnék a gombóctól a torkomban) - annak ellenére, hogy az én barátaimmal annyira nincsen jóban? Milyen helyzetben kéne megpróbálkoznom a beszélgetéssel?
Szereted a jetiket?
Találtam egy jó regényt ami jetikről szól, és a parzási szokásukról.
Annyi a lényeg hogy ők hidegben sexelnek, de vannag a drakulanazi jetik akik lejönnek a hegyekből és a fagyasztóban élnek, de ha rajuk nyitod az ajtót és tél van akkor le kell szopjad őket.
Szóval szerintem rakd be a srácot egy fagyasztóba, de előtte bizonyosodj meg arról hogy nincs benne jeti, mert ha vann akkor meleg lesz a barátod mire kijön és a jeti is, igy feljelentenek az állatvédők, es Macsupicsba szaműznek ahol sok jeti van (nagy testésszel).
Remélem segítettem.
Nem tudom hány évesek vagytok viszont nagyon tetszik maga az amit a személyiségedről leírtál. Tehát mivel ő is félős nem fog bevállni az a bizonyos laza stílus amivel felakarod szedni. Említetted, hogy megvolt a szemkontaktus egy átlagos férfi ezek után már repül is a csajra (én is ilyen vagyok), de ő még tapasztalatlan és kezdő ebben a témában, és a leírások alapján nem valami irányító típus.
Tehát mi is a gyenge pontja? irányításra szorúl..azt most felejsd el, hogy gyengéden kell vele bánni:D sajnos ez így igaz ahogy mondom. Oda kell néha menni hozzá hülyéskedni vele esetleg a ti korosztályotokban ez úgy szokott zajlani, hogy kicsit megtépkeded a haját stb:D így piszkálgatod próbálod kicsit felserkenteni, hogy megnyiljon mert amúgy soha nem fog.
Nálunk is volt egy ilyen gyerek az osztályunkban még régen az általános iskolában annyira zavart, hogy ilyen töketlen hogy én neveltem meg hasonló módszerekkel nem ment oda a csajhoz levágtam neki egy sallert stb, de ő aztán tényleg úgy viselkedett mint egy tini csaj pont úgy ahogy ez a gyerek is.
TEHÁT legyél kicsit dominánsabb, hogy észre is vegyen el kell "nyomni" a többi sablonos pi**t a szemében, ha érted mire gondolok..egyáltalán nem tudom mitől félsz nincs semmi okod rá. MIT FOG SZÓLNI :D istenem...tudod miket fogsz kapni még az élettől?? szóval csak hajrá ettől még nem, vagy k**a! 23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!