Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3an vagyunk a kapcsolatban. Mit tegyek? (kisregény lent)
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a barátomat, de az 1ik haverja mindig velünk van...ezzel még nem is lenne bajom, én is kedvelem a srácot. Az zavar, hogy mindent Ő akar irányítani. A barátommal összevesztünk legutóbb, mondtam, hogy most kettesben szeretnék Vele beszélni. A csávó meg mondta h beszéljünk előtte 2esben, biztos jót fog tenni. Ott meg mondta, hogy msot Ő fog Vele 2esben beszélni, én meg majd utána. Mondta, hogy elmennek sétálni. Mondtam, hogy rendben, akkor mikor tudok majd beszélni Vele? Mondta, hogy Nekem nem kell, majd Ő megoldja...én majd beszégletek Vele legközelebb, ma már nem. Aztán azt se engedte, hogy a barátom elköszönjön tőlem, csak integethetett...(hetente 2szer tudunk találkozni a barátommal, és MINDIG ott van). Nekem ebből már tényleg elegem van, tudom, hogy jószándékú, de ez már sok nekem. Hogyan tudnám elérni, hogy ne legyen ott mindig, vagy ha mégis, akkor legalább a személyes kapcsoalti problémákat had oldjuk meg 2en? Úgy érzem én vagyok a hisztis amiért ez zavar
kérdezd meg tőle... szex közben is ott akarja tartani a gyertyát ..?
2012. szept. 16. 09:53
2/10 anonim válasza:
Ez komoly? A barátod se épeszű, miért nem küldi el? Ez egyáltalán nem normális, nem is értem, hogy ez hogy alakulhatott így, elég beteg helyzet.:S Álljatok a sarkatokra, majd megszokja a haver is, hogy nem mindig ő van a középpontban.
2012. szept. 16. 09:55
3/10 anonim válasza:
Fogd meg a pasidat, rázd meg:
"EMBER, nem látod hogy emberi szükséglet hogy aki párkapcsolatban van, és szereti a másikat megbeszélje vele a dolgait KETTESBEN?" Nincs szükség másra, csak kettőtökre!
Én szívesen megnézném ezt a 3. tagot, de az ziher hogy arcon vágnám 2x :)
23/F
2012. szept. 16. 09:55
4/10 A kérdező kommentje:
Azért van ott mindig, mert úgy gondolja, hogy a barátommal miatta vagyunk 1ütt. Összevesztünk elég csúnyán még anno, és megpróbált minket kibékíteni. Végül a kibékülésnek semmi köze nem volt hozzá, simán csak rájöttünk, hogy hiányzunk 1másnak. De azthiszem akkoris saját "sikerként" könyvelte el
2012. szept. 16. 10:00
5/10 anonim válasza:
Figyu, Béla köszi hogy segíteni akarsz, de most már húzz el innen a fenébe, mert szeretnék kettesben lenni a barátommal...
2012. szept. 16. 10:08
6/10 anonim válasza:
Ez lehet hogy durva lesz....semelyik korosztálynak nem ajánlom...
Hogy a jóbüdös francba vagytok 3-an????MI EZ??? Ez így nem kapcsolat...ez akkor egy rakás szar.....Vágd pofán a gyereket egy deszkával vagy valami jó keménnyel...esetleg csak rúgd tökön!!! De a barátod se lehet valami épeszű figura ha ezt csak így hagyja.....és ez a 3. nem haver hanem kolonc....csak probléma....ha engem ilyen emberek vennének körül már rég a Holdon laknék...
2012. szept. 16. 10:11
7/10 A kérdező kommentje:
A barátommal nagyon szeretjük egymást, tényleg. :)
És azért hagyjuk, hogy ottlegyen, mert igazából amíg konkrétan a magánéletünkbe nem szól bele, addig engem nem zavart, jól elvoltunk. Az utóbbi időben kezdett sok lenni.(4 hétig bírtam így)
Mindig elmondta, hogy örül h sikerült megint összehoznia minket...és hálásak voltunk, hogy tényleg megpróbálta
2012. szept. 16. 10:17
8/10 anonim válasza:
Ezt beszéld meg a pároddal először, hogy neked ez már sok, hogy ne legyen az, hogy összevesztek a srác miatt. De amúgy ez tényleg beteges a haverja részéről. Én nem érezném jól magam, ha mindig én lennék a harmadik. Más, hogy én a párommal elhívtuk mozizni az egyik barátnőm, mert maga alatt volt, de azért nincs állandóan velünk. Teljesen megértem a felháborodásodat. Amúgy is minek akar beleavatkozni abba, amihez semmi köze sincs. Ha ti összevesztek, az csak rátok tartozik. Nem kell ide harmadik ember. Mert vagy meg tudjátok oldani együtt, vagy nem. Sok sikert és kitartást ehhez a helyzethez.
2012. szept. 16. 10:31
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
És igen, normális esetben Ő lenne a fölösleges 3., de 1 csomószor úgy érzem, hogy én vagyok...
2012. szept. 16. 10:43
10/10 anonim válasza:
Hogy a fenébe lehet szeretni azt, aki nem szeret Téged.
Ha szeretne, már rég lepattintotta volna a barátját.
Az előbb is írta valaki, hogy a barátja iszik, de ő szereti. Hát hogy a fenébe lehet szeretni egy részeg disznót.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!