Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha bejelölök valakit facebookon hogy kapcsolatban van velem akkor ez csak akkor jelenik meg nálam hogy ha ő is visszaigazolta nem?
Régen ezek voltak a kérdések: "Korai megölelni?" "Korai megcsókolni?" Most meg..."korai bejelölni a facebookon?"
Hová süllyedünk még?
Nem, nem korai. De lehet, hogy neki nem olyan lényeges ez a facebook téma, és ezért nem fogja visszaigazolni. A volt pasimat 2 év után jutott eszembe visszaigazolni, mert nem használtam olyan gyakran a facebookot és amúgy sem érdekelt. A mostanival kiraktuk, hogy elváltunk egymástól, poénból, az első héten, aztán amikor már mindenki jót nevetett a poénon, akkor kiraktuk, hogy kapcsolatban.
Egyébként persze, ha valaki a gyakorira kirak 1 facebookos kérdést, akkor soha egy válaszadó se használja a facebookot, nincs regisztrálva sem, vagy fenn van, de csak mások miatt, de amúgy soha nem lép be. Persze, ezen az oldalon meg itt esz titeket a fene, na tudjátok mikor hiszem ezt el...
Emiatt azért ne keseredj el, mert van, akinek több idő kell ehhez. Pl egy hónap után még én is úgy éreztem, hogy alig ismerjük egymást, még bármi lehet belőle. Szóval nem nem biztos, hogy negatív értelemben bizonytalan, csak ő még úgy érzi, hogy alakulóban van a kapcsolat.
Hozzátenném, hogy ahhoz képest, hogy én is így éreztem még a kapcsolatunk első hónapjaiban, és az én barátom is hasonlóan reagált, hogy kicsit elszomorodott ettől, ehhez képest mostanra már együtt élünk, esküvőt, gyereket tervezünk hamarosan. Szóval nem baj az, ha lassabban indul ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!