Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hirtelen szívroham? (Avagy miért nem szeretem a messengert) Én komplikálom túl a dolgokat?
Na most, a címért elnézést kérek, csak kb. semmi nem jutott eszembe. Mondjuk van kapcsolata a mondanivalómmal. Na, szóval. Ott kezdődik a történet, hogy van az osztályomban egy lány akibe minden ok különösebb nélkül egyszer csak beleestem. A vicc az, hogy ez nyári szünet közepén történt és még találkozni sem találkoztam vele a nyáron. Így hát szokásomhoz híven elkezdtem körbenézelődni az online fiókjai között (igen, ez alapból nem egy jó ötlet). Na most. Én úgy vélem hogy eléggé értek a gépekhez meg ilyesmi, de az androidos messengerhez alig ha. És ekkor jött a fantasztikus ötlet, hogy miért ne változtassam meg a chat színeit RÓZSASZÍNRE. És én naiv idióta meg azt hittem hogy ezt csak én fogom látni. Hát mint kiderült ez nagyon nem így van, csak aztán mire ezt észre vettem már késő volt. Itt először azt hittem szívrohamot fogok kapni, úgyhogy mint a vadbarom fogam magam és még 2 színt beállítottam hogy kevésbé legyen feltűnő. Ez után egy gyors bocsánat kérés, és a legrosszabbra felkészülés. Nem telt bele 5 perc és jött a válasz, én meg mint akit éppen kivégeznének, nyúltam a telefon felé 120 as vérnyomással.
De aztán nem az történt amire számítottam. Nem hogy semmi rossz nem történt, de még meg is dicsért a szín választásomért (néhány smiley társaságában). Na most azt nem tudom, hogy csak én vagyok olyan hülye hogy ezt egyértelmű jelnek gondolom vagy ő is tudja?
Ez így rendben is lenne, csak aztán nemrég egyik este meg
a nagyszerű szerencsémmel (mert a rohadt app nem írná ki hogy te paraszt, ebből a listából azonnali hívást indítasz) meg véletlenül felhívtam 10 óra fele. De, ez is simán elment a radar alatt.
TL;DR : 2szer is elkövettem (szerintem) egyértelmű hibát a kérdés az hogy ezek tényleg azok-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!