Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Lehet hogy vírus? Ki játszik...

Lehet hogy vírus? Ki játszik az undertale 2D-s verziójával?

Figyelt kérdés

letöltöttem ingyen az undertale játékot inen : [link]

sikerölt kijátszanom a játékot. aztán elindítottam újra. amikor elkezdi tolni a rizsát, az emberek vs szörnyek háborúról, a bal oldali szörny már nem Toriel, (a kecske-csaj) hanem valami más, olyan, mint Mike Wasobsky a szörny RT-ből. ráadásul nem is tudom átléptetni a mesét az enterrel. Két másodperccel ez után olyan, mintha elcsúsznának a sávok rajta, (az egyik fele alrébb van mint a másik) majd a megynyitott ablak fejlécén más és más szövegek jelennek meg, miliszekundumos sebességgel. na azt az egész kibontott fájlmappát kidobtam, és újra kibontottam. újra elindítottam, és megint ez lett a vége, amit leírtam. (aki ismeri a játékot kérem jelezze, ha ez is csak egy ijesztgetős rész)

2016. szept. 2. 22:31
 1/3 anonim válasza:
100%
Nyugi, nem hinném hogy vírus ,csak Flowey ijesztget téged.
2016. szept. 3. 13:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Ja? jó. csak mer' annyira bepánikoltam tőle, hogy kitöröltem az egészet a p*csába
2016. szept. 3. 13:18
 3/3 anonim válasza:

Itt a Photoshop Flowey-val kellett volna megküzdened, és ha sikerült volna, akkor oda kerültél volna, ahol először találkoztál Flowey-val és Toriel-lel.

Ki kellett volna menned egy ajtón, hasonlón, mint ami a Ruins-ból a snowdin-i erdőbe vezet (ahol először találkoztál Sans-szal).

Itt beugrott volna a stáblista, utána felhív Sans, Papyrus és Undyne (már ha összebarátkoztál velük). Elmondták volna, hogy mi történt azután, miután elhagytad a szörnyek földjét.

Ez a semleges befejezés (Neutral Ending).

2016. nov. 12. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!